Αγρίνιο: Τι κατέθεσε η 15χρονη την οποία εξέδιδε ο πατέρας της

«Καίει» τον 53χρονο συλληφθέντα για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου στο Αγρίνιο, η κατάθεση της 15χρονης, την οποία όπως αποκαλύφθηκε μετά από ανώνυμη καταγγελία, εξέδιδε ο 57χρονος πατέρας της έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniopress.gr, ο 57χρονος πατέρας τριών παιδιών κατηγορείται, ότι εξέδιδε την 15χρονη κόρη του, που είναι και η μικρότερη σε ηλικία από τα παιδιά του, σε 53χρονο επαγγελματία. Η ανήλικη σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας έχει ήδη παραδεχτεί στην κατάθεση της στην Αστυνομία, ότι ο 53χρονος ασελγούσε σε βάρος της, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα, που έγινε στην Αστυνομία από άγνωστο άτομο, που φέρεται να αντιλήφθηκε, πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τις συχνές επισκέψεις του 57χρονου και της κόρης του στο κατάστημα του 53χρονου επαγγελματία. Απ’ όσα έχουν γίνει όμως γνωστά, οι επισκέψεις αυτές γίνονταν σε πολύ μεγαλύτερο βάθος χρόνου, ίσως τα τελευταία 2 χρόνια.

Εάν αυτό αποδειχτεί, τότε οι κατηγορίες σε βάρος του πατέρα και του 53χρονου θα είναι ακόμη βαρύτατες, καθώς και στην ποινική τους μεταχείριση διαδραματίζει πολύ μεγάλο ρόλο, εάν η ηλικία του κοριτσιού ήταν κάτω των 14 ετών, όταν υπέστη για πρώτη φορά σεξουαλική κακοποίηση.

Οι ίδιες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν πως η μητέρα του κοριτσιού κατά την εξέταση της από τους αστυνομικούς, δήλωσε πως γνώριζε για τις συχνές επισκέψεις του πάτερα στο κατάστημα του 53χρονου, αλλά δεν είχε αντιληφθεί ότι μπορούσε να συμβαίνει κάτι ύποπτο.

Ο πατέρας και ο 53χρονος επαγγελματίας προς το παρόν αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική-γυναικολογική εξέταση, που θα γίνει στην 15χρονη.

πηγή


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ