Βιβλιοθήκη του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμάτας| Ανανεώθηκε και είναι πλέον έτοιμη

Τον Ιούνιο του 2018 ο Ιωάννης Β. Βομβολάκης δώρισε στο 2ο Επα.Λ. Καλαμάτας την προσωπική του βιβλιοθήκη. Το 2ο Επα.Λ. Καλαμάτας λοιπόν θα ήθελε να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη του για τη δωρεά αυτή και να ανακοινώσει ότι  στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ”» μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση   της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  δημιουργήθηκε αναγνωστήριο και ολοκληρώθηκε η καταγραφή – ταξινόμηση των βιβλίων.

Στα πλαίσια της σύνδεσης του σχολείου με την κοινωνία διατίθεται ο κατάλογος των βιβλίων στο κοινό της πόλης  προς ενημέρωση. Ο ενημερωτικός κατάλογος βρίσκεται στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://2epal-kalam.mes.sch.gr ή γράφοντας 2 Επα.Λ. Καλαμάτας.

Από τον Οκτώβριο του 2019 οι υπεύθυνοι του 2ου Επα.Λ Καλαμάτας στοχεύουν να δημιουργήσουν πρόγραμμα πρόσβασης στα βιβλία  των ενδιαφερόμενων πολιτών που θα ήθελαν να τα αξιοποιήσουν για εκπαιδευτικές ανάγκες.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ