Τριήμερες εκδηλώσεις για την στήριξη των Κέντρων των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” έχει διοργανώσει τρεις όμορφες βραδιές στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας για την στήριξη των Κέντρων των Παιδικών Χωριών SOS στην πόλη μας.

Ολα τα έσοδα από τις εκδηλώσεις προορίζονται για την ενίσχυση και στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους, τα οποία βρίσκονται στην φροντίδα των δύο Κέντρων SOS Καλαμάτας: το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και το Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης.

Σε συνέντευξη που παραχωρήθηκε με αφορμή το τριήμερο εκδηλώσεων η εκπρόσωπος της Ομάδας Στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας μίλησε για την θετική στάση και την αγάπη με την οποία αγκαλιάστηκε αυτή η ιδέα από όλους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σημαντικό έργο που προσφέρουν τα Κέντρα των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας και κάλεσε όλους να δώσουν ένα δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις. 

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της “Φάρις” και του Δήμου Καλαμάτας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 14 Ιουνίου, στις 21.00 αφήγηση του παραμυθιού “Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας”, στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Χορού με ελεύθερη είσοδο.  

Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21.30 συναυλία από το συγκρότημα CoverBus με μουσικές ξένες ροκ – ποπ αλλά και ελληνικές διασκευές.– τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. 

Κυριακή 16 Ιουνίου  στις 21.00 συναυλία με τους “Lincoln Avenue” και blues μουσική, τιμη εισιτηρίου 5 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την ενίσχυση των δύο Κέντρων  ξεκίνησε και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν: 

-τα γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS, Καπετάν Κρόμπα 11,

-το Σύλλογο Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας

-τα καταστήματα του πεζόδρομου Αμφείας, που στηρίζουν τις εκδηλώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ