Τουρνουά Ποδοσφαίρου “3rd Filiatra Summer Cup” | 7,8 και 9 Ιουνίου στα Φιλιατρά

Όλα είναι έτοιμα για το “3rd Filiatra Summer Cup”, το τουρνουά ποδοσφαίρου που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη των Φιλιατρών με πρωτοβουλία της ντόπιας ομάδας, της Εράνης σε συνεργασία πάντα με τον Δήμο Τριφυλίας και την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση φέτος θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7,8,9 Ιουνίου. Εκτιμάται ότι θα αγωνιστούν πάνω από 250 νέοι και ταλαντούχοι παίκτες. Στόχος του τουρνουά είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την προώθηση του ποδοσφαίρου στην περιοχή με άμεση συνέπεια να ασχοληθούν ακόμα περισσότερα παιδιά με το άθλημα αφενός και αφετέρου να βοηθήσει στην ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Όλα αυτά βέβαια σε κλίμα διασκέδασης και ευγενούς άμιλλας.

Επίσης είναι εμφανές πως το τουρνουά αποτελεί πλέον έναν αθλητικό θεσμό, αφού πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά, αλλά και έναν πόλο έλξης τόσο για τα παιδιά που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, όσο και για τους ανθρώπους του χώρου (προπονητές και παράγοντες), που έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και να δουν την πρόοδο των παιδιών. 

 Αναλυτικά οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι: ο Α.Π.Σ. Εράνη Φιλιατρών U12 και U14, η Π.Α.Ε. ΑΕΚ U14, ο Γ.Φ.Σ Παναιτωλικός U14, ο Α.Ο. Αίαντας Καλαμάτας U12 και U14, ο Α.Ο. Γαργαλιάνων Τέλος Άγρας U12 και U14, ο Α.Π.Π.Σ. Σπάρτης U12, ο Α.Ο. Πύλου U12. .

Οι αγώνες του τουρνουά θα γίνουν και στα δύο γήπεδα των Φιλιατρών, ενώ για τις ομάδες που θα νικήσουν σε κάθε κατηγορία θα υπάρχουν και τα ανάλογα βραβεία. Κανένα παιδί όμως δεν θα φύγει με άδεια χέρια, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ