Συναυλία από το Ωδείο Μεσσήνης – Μελιγαλά Ματούλας Φίλου | 29 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο

Μια ιδιαίτερη μουσική συναυλία διοργανώνει το Ωδείο Μεσσήνης – Μελιγαλά Ματούλας Φίλου, και μας προσκαλεί όλους στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 19.00. Με αυτή την συναυλία το Ωδείο Μεσσήνης Μελιγαλά ολοκληρώνει την χρονιά και παρουσιάζοντας την πρόοδο των μαθητών του.

Το Ωδείο Μεσσήνης ιδρύθηκε το 1991 από την καθηγήτρια μουσικής Ματούλα Φίλου. Στεγάζεται σε παραδοσιακό κτίριο στην οδό Κουμουνδούρου 5 στην κεντρική πλατεία στη Μεσσήνη. Είναι το Μοναδικό μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Μεσσήνη αναγνωρισμένο από το Υπ. Πολιτισμού. Έχοντας σύγχρονη αντίληψη και σταθερές παιδαγωγικές αξίες εισάγει τους μαθητές του στην μουσική αποβλέποντας στην παροχή πλήρους μουσικής εκπαίδευσης, η οποία θα δημιουργήσει ολοκληρωμένους ανθρώπους και καλλιτέχνες.

Το εκπαιδευτικό του προσωπικό αποτελείται μόνο από Πτυχιούχους-Διπλωματούχους εκπαιδευτικούς έχοντας ως ισχυρό κίνητρο την αγάπη για τη μουσική γνώση και την καλλιτεχνική δημιουργία.

Στο Ωδείο Διδάσκονται όλα τα κλασσικά – παραδοσιακά – λαϊκά όργανα, φωνητική μουσική, Βυζαντινή Μουσική, ανώτερα Θεωρητικά μαθήματα και σύνθεση. Λειτουργούν επίσης οι ορχήστρες:

-Έντεχνης και ποικίλης μουσικής

-Μοντέρνας μουσικής (Pop – Rock)

-Παραδοσιακής μουσικής

-Ορχήστρα Πνευστών οργάνων (Μπαντίνα)

-Λαϊκής μουσικής

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο

Υποστήριξη: Life fm 88

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ