Συνάντηση, απολογισμός και προτάσεις για το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας

Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί, από την οργανωτική, καλλιτεχνική και εκπαιδευτική επιτροπή του Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου, για τη Δευτέρα 10 Ιουνίου με όλους τους θεσμικούς και πολιτικούς φορείς πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό Δημαρχείο με επιτυχία και με την συμμετοχή σε αυτήν εκπροσώπων σχεδόν όλων των ενδιαφερόμενων φορέων και παρατάξεων.

-Αρχικά έγινε ένας σύντομος απολογισμός του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας από την κυρία Λέττα Πετρουλάκη.

-Στη συνέχεια, ο κύριος Δημήτρης Σαρρής, εκπρόσωπος της Πρωτοβάθμας Εκπαίδευσης και του Μεταφεστιβάλ Βιωματικής και Πολιτισμικής Εκπαίδευσης ανέλυσε τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και το σπουδαίο ρόλο που καλείται αυτό να παίξει στην εκπαίδευση. 

-Τέλος ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, στην οποία εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από όλους για να δημιουργηθεί μία επιτροπή από έμπειρους πολίτες που θα βοηθήσει μελλοντικά στην ανάπτυξη και τη στήριξη αυτού του σημαντικού πολιτιστικού θεσμού στην πόλη μας.

Το ραντεβού δόθηκε εκ νέου το Σεπτέμβριο μετά τις εκλογές για να κάνουμε τη δεύτερη συνάντηση με συγκεκριμένες προτάσεις και προγραμμματικό σχέδιο. Ο πολιτισμός επιβάλλει τις συνεργασίες, τη συναίνεση και την ομοψυχία από όλους!!!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ