“Τα ΚΔΑΠ… στην τηλεόραση”| Παρασκευή 14 Ιουνίου, 20.15 στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Καλαμάτας αποχαιρετούν την χρονιά αυτή με αέρα…τηλεοπτικό μέσα από την καλοκαιρινή γιορτή που έχουν ετοιμάσει με τίτλο “Τα ΚΔΑΠ… στην τηλεόραση”.

Στην εκδήλωση αυτή, την οποία έχουν επιμεληθεί εξολοκλήρου τα παιδιά με τους υπεύθυνους των ΚΔΑΠ, θα δούμε να ζωντανεύουν αγαπημένες σειρές από την δεκαετία του 1990 έως και το 2010, καθώς το κάθε ΚΔΑΠ θα αναπαραστήσει σε ένα δεκάλεπτο περίπου σκετς την πιο χαρακτηριστική και ατακαδόρα σκηνή από κάθε σειρά. Εννοείται πως εκτός από αυτό θα υπάρχει πολύς χορός, τραγούδι και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΔΑΠ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 20.15 στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας και είμαστε όλοι καλεσμένοι σε ένα μεγάλο party.

Ως προς τις εγγραφές τώρα στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καλαμάτας έχουμε να πούμε τα εξής:

-αιτήσεις εγγραφής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2019-2020 υποβάλλονται μέχρι τις 28 Ιουνίου 2019, μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Είναι δυνατή η εγγραφή σε δομές όπως οι Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ, τα ΚΔΑΠΜΕΑ, με κάλυψη της δαπάνης από το ΕΣΠΑ.

Ο Δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να εξυπηρετήσει ωφελούμενες που ενδιαφέρονται για τις δομές των Δημοτικών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ, και παιδικών σταθμών θα λειτουργήσει σημείο εξυπηρέτησης στο παλιό δημαρχείο 9.00-21.00 (προθάλαμος από Αριστομένους) (Είσοδος από Αριστομένους).  Επίσης σημεία εξυπηρέτησης είναι και τα δημοτικά σχολεία 8ο,9ο,21ο,1ο,6ο(ράχης),18ο,10ο, Λεΐκων, Θουρίας, Αρφαρών 5-9 τ απόγευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ