“Ο Φιλάργυρος” του Μολιέρου στην Καλαμάτα | 14 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο στις 20.00

Μια σπαρταριστή κωμωδία του κλασσικού θεατρικού ρεπερτορίου έρχεται στην Καλαμάτα την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο.  Πρόκειται για τον «Φιλάργυρο» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Σπηλιόπουλου με δεκαμελές θίασο.

Κωμικός και συνάμα τραγικός καθώς και ναρκισσιστής ο πρωταγωνιστής του «Φιλάργυρου», που ζει με έναν μόνιμο φόβο ότι θα του κλέψουν την περιουσία, θα τραβήξει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων στην παράσταση, που αποτελεί τη νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου.

Στην παράσταση, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 10 ετών και άνω, ο ήρωας μας καταστρώνει σχέδια για να εξασφαλίσει στα παιδιά του πλούσιους γάμους αγνοώντας τις δικές τους επιθυμίες. Όταν εκείνα αντιλαμβάνονται τις προθέσεις του πατέρα τους, ετοιμάζονται να φύγουν από την οικογενειακή στέγη για να παντρευτούν τους αγαπημένους τους. Όμως, τα πράγματα περιπλέκονται και παίρνουν απρόβλεπτη τροπή, όταν πατέρας και γιος ερωτεύονται… την ίδια γυναίκα!

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος σε μουσική επιμέλεια του Νίκου Δρογόση.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αθανασίου, Γιάννης Ζουμπάντης, Δημήτρης Νικολόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Ιωάννα Μερκουριάδου, Άγγελος Δελληκάρης, Γεωργία Σοφού, Μάνος Μπάτρης.

Η οργάνωση της παραγωγής έχει γίνει από το Πολιτιστικό Πάρκο.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο: 210 3647200 και 22990 42100

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

 


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ