
Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Κι’ όμως ο Archie ήταν μαζί τους στο Trooping The Colour
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οποιοσδήποτε έχει σχέση με τη βασιλική οικογένεια παρευρέθηκε στα δεύτερα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ τα οποία γιορτάζονται ετησίως με το επίσημο event «Trooping The Colour».
Στο συγκεκριμένο event η Meghan Markle έκανε την πρώτη της εμφάνιση αφότου γέννησε τον μικρό Archie και όπως ήταν λογικό όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω της. Πολλοί ήταν βέβαια και αυτοί που αναρωτήθηκαν που είναι το baby Sussex καθώς υποπτεύομαστε πως θα ήταν η πρώτη φορά που η Δούκισσα άφησε το νεογέννητο.
Meghan Markle: Θύμα body shaming η Δούκισσα του Sussex
Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Us Weekly, o Archie ήταν εκεί διαρκώς, απλά δεν μπορούσαμε να τον δούμε «Ο Archie ήταν στο Trooping The Colour. Το event ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για να γνωρίσει τα ξαδέρφια του».
Μπορεί εμείς να μην είδαμε το πολυσυζητημένο μωρό όμως πιθανότατα του χρόνου τέτοια εποχή θα κάνει το ντεμπούτο του στο μπαλκόνι του Buckingham, όπως έκανε και ο πρίγκιπας Louis ο οποίος έγινε πρόσφατα 1 χρόνων και έκλεψε τις εντυπώσεις χαιρετώντας με ενθουσιασμό.
View this post on InstagramTartışmasız törenin en dikkat çeken ismi Küçük Prens Louis’di . . . #troppingthecolour #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #catherinemiddleton #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #kensingtonpalace #queenelizabeth #monarchy #buckinghampalace #dukeandduchessofsussex #duchessofsussex #dukeofsussex #sussexroyal #princecharles #camillaparkerbowles #style #hats #yellow #flowers #family #baby #katemiddletonstyle #hats #royalfamily #britishroyal #royaller
The post Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Κι’ όμως ο Archie ήταν μαζί τους στο Trooping The Colour appeared first on Peoplegreece.com.