Η Pizza Fan είναι η ιδανική επιλογή το party σου, ή την χορηγία της εκδήλωσης σου

Όταν ακούς την λέξη πίτσα, τι σου έρχεται στο μυαλό; Η Pizza Fan βέβαια… Γιατί στον τομέα της πίτσας, των μπέργκερ και των ζυμαρικών η Pizza Fan είναι πρωτοπόρος και Νο 1 στην καρδιά και την προτίμηση των καταναλωτών. Και για αυτό το λόγο δεν επαναπαύεται ποτε. Αντιθέτως φροντίζει να ανανεώνεται και να εμπλουτίζει το μενού της με νέες γεύσεις και παροχές. Στον τομέα των παροχών λοιπόν η Pizza Fan μπορεί να σου οργανώσει το καλύτερο πάρτυ για μικρούς και μεγάλους, αλλά να μπει και χορηγός στην οργάνωση της εκδήλωσης σου.

-ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσείς μπαμπάδες και μαμάδες ετοιμαστείτε για νέο μαραθώνιο παιδικών πάρτι. Kι αν ψάχνετε ιδέες για το δικό σας, η Pizza Fan έχει αυτό που ζητάτε. Με μόνο 30 ευρώ τα παιδιά θα απολαύσουν τις αγαπημένες τους πίτσες, που θα συνοδεύονται και με δώρο για τo μικρό σας. Όσο για τη διασκέδαση τους, έμπειροι διασκεδαστές θα αναλάβουν να κάνουν το πάρτι αξέχαστο.

 –ΠΑΡΤI ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

 

Θέλεις να σε καλούν σε πάρτι; Κάλεσέ τους στο δικό σου. Οργάνωσε το πάρτι σου εύκολα και οικονομικά με την πρόταση της Pizza Fan. Γενέθλια, γιορτές και κάθε συγκέντρωση, στο σπίτι ή έξω από το σπίτι, τώρα γίνονται με ένα τηλεφώνημα και μόνο από 2,5 ευρώ το άτομο. Και επειδή πάρτι σημαίνει μουσική, μπορείς να επιλέξεις dj που θα έρθει μαζί με τον ηχητικό του εξοπλισμό για 3 ώρες.

-ΧΟΡΗΓΙΕΣ / ΓΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διοργανώνεις την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της τάξης σου, του σχολείου σου ή του αθλητικού συλλόγου που είσαι μέλος? Η Pizza Fan είναι δίπλα σου με το χορηγικό πρόγραμμα «Γεύση Συμμετοχής» 1+1! Αγοράζεις 1 πίτσα κι έχεις άλλη μία δώρο!

Στηρίζοντας πάνω από 8.000 σχολεία και αθλητικούς συλλόγους η Pizza Fan εγγυάται την εκδήλωση που θα θυμούνται όλοι αυτό το καλοκαίρι!

Κάλεσε στο 18111 ή μπες στο pizzafan.gr και μάθε περισσότερα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ