Η Ilenia Williams μας φωνάζει “Πιάσε με” με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά

Η μουσική έκπληξη του καλοκαιριού ακούει στο όνομα Ilenia Williams!!! Την είχαμε συνηθίσει να βρίσκεται μπροστά από την κάμερα ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Προέρχεται από μουσική οικογένεια όμως, γεγονός που καθιστά το ταλέντο της στο τραγούδι πηγαίο και πλέον μας καλεί να  ανακαλύψουμε αυτό το ταλέντο και τη μαγική της φωνή και να συνειδητοποιήσουμε ότι τα γονίδια του διάσημου πατέρα της πέρασαν και στην ίδια. Με  την μεταπήδηση της στην μουσική θέλει να μας αποδείξει οτι “το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά”.

 

Η πρώτη της δουλειά που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal έχει τον τίτλο “Πιάσε Με” σε μουσική και στίχους των Δημήτρη Κοντόπουλου, Βίκυς Γεροθόδωρου και Μιχάλη Παπαθανασίου. Με αυτό το κομμάτι η Ilenia Williams μπαίνει δυναμικά στη δισκογραφία και μας συστήνει την πιο καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού της.

Με την ικανότητά της να δίνει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι κι αν κάνει, η Ilenia Williams χαρακτηρίζεται από ευαισθησία και ρομαντισμό, συνδυάζει το δυναμισμό με να ισορροπημένα elegant ύφος που αποπνέει.

Τo Official Music Video powered by Seventeen και τις γλυκές δημιουργίες Tsirou, είναι γυρισμένο στο κέντρο Αθήνας και φέρει την υπογραφή του Βασίλη Αντωνιάδη.

Δες το Official Music Video του “Πιάσε με”   ΕΔΩ  

Κάνε εγγραφή στο Youtube channel της Ilenia Williams:  https://www.youtube.com/channel/UCVw-Mw42RF-K0imFDpFQSuQ?view_as=subscriber
και ανακάλυψε πρώτος τα μουσικά της μονοπάτια.

Ακολουθήστε την Ilenia Williams στα social media:
https://www.facebook.com/ileniawilliamspage
https://www.instagram.com/ileniawilliams

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ