Σοφία Χατζηπαντελή: Το μοντέλο με το ένα φρύδι περνά δύσκολες στιγμές και δεν το κρύβει

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι από τις περιπτώσεις μοντέλων, το πρόσωπο του οποίου δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς. Γιατί έγινε γνωστή ως το μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα, υπερασπιζόμενο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του: τα πυκνά φρύδια της, τα οποία έχουν γίνει αντικείμενο χλευασμού ακόμη και απειλών εναντίον της ζωής της.

View this post on Instagram

Tears are words the heart can’t say

A post shared by Sophia ? (@sophiahadjipanteli) on Jun 22, 2019 at 10:06am PDT

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να γίνει σύμβολο υπέρ της διαφορετικότητας και έμπνευση και για άλλες κοπέλες που αν και είχαν αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, προσπαθούσαν να το εξαφανίσουν προκειμένου να μη δέχονται κριτική και ειρωνικά για την εμφάνισή τους σχόλια.

Όμως, το τελευταίο διάστημα η νεαρή γυναίκα φαίνεται ότι πέρασε δύσκολα σε ό,τι είχε να κάνει με την προσωπική της ζωή, αφού τα posts της στο Instagram γίνονταν ολοένα και πιο σκοτεινά, γεμάτα μελαγχολία, πολύ συχνά και δάκρυα για την αισθηματική απογοήτευση που -από τα λεγόμενά της- βίωνε.

Πριν από λίγες ημέρες, η Χατζηπαντελή επέλεξε να μοιραστεί με τους followers της μερικές σκέψεις και συναισθήματά της για το πώς πραγματικά εισέπραξε εκείνη το μεγαλείο του έρωτα και μετά της πτώσεις, καταφέρνοντας να συγκινήσει με την ωριμότητά και την ειλικρίνειά της τους followers της.

View this post on Instagram

A post shared by Sophia ☠? (@sophiahadjipanteli) on Jun 17, 2019 at 6:43am PDT

Με τον ιδιότυπο ακτιβισμό του μοντέλου, αλλά και με την απόφασή του να μοιράζεται ακόμη και πιο δύσκολα θέματα έχουν ασχοληθεί τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης, κυρίως για την επιμονή του να μη δέχεται να μπει σε fashion & beauty στερεότυπα και να μην προχωρά σε αισθητικές διορθώσεις στο πρόσωπό του, προκειμένου να γίνει αρεστό.

The post Σοφία Χατζηπαντελή: Το μοντέλο με το ένα φρύδι περνά δύσκολες στιγμές και δεν το κρύβει appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ