Θεσσαλονίκη: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν για επίθεση με μαχαίρι σε 21χρονο το 2018

Μια απόπειρα δολοφονίας που έλαβε χώρα πέρυσι στη Θεσσαλονίκη, εις βάρος 22χρονου νεαρού εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί, ύστερα από πολύμηνη έρευνα, ταυτοποίησαν ως δράστες τέσσερα άτομα, ηλικίας 22, 23, 24 και 26 ετών αντίστοιχα. Οι τρεις από τους νεαρούς συνελήφθησαν, βάση ενταλμάτων σύλληψης.

Το πρωί της 21ης Ιουνίου 2018 οι νεαροί επιτέθηκαν ως ομάδα με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε βάρος 21χρονου νεαρού, προκαλώντας πολλαπλά τραύματα στο σώμα του. Η επίθεση είχε λάβει χώρα στην περιοχή του «Μακεδονία Παλλάς» και το θύμα της επίθεσης είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ως πιθανότερη αιτία του βίαιου περιστατικού θεωρήθηκαν τότε, αθλητικές διαφορές μεταξύ οπαδών που οδήγησαν στη διένεξη.

Οι συλληφθέντες, που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, βάση της σχηματισθείσας δικογραφίας.

 

newsbeast

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ