Γιατί ο Trump είναι ο χειρότερος στο να κάνει δώρα: Το απέδειξε με την επίσκεψη του στη Βασίλισσα

Όλοι θυμόμαστε την άβολη (και viral) στιγμή που ο Donald Trump και η Melania κατέφθασαν στον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου του 2017 και λίγο πριν την έναρξη της θητείας του η Melania έδωσε στην Michelle Obama ένα μπλε κουτί από τα Tiffany’s, το οποίο η Michelle δεν ήξερε τι να κάνει. Μετά από αυτή τη viral στιγμή τόσο ο Donald όσο και η Melania έχουν παραστεί σε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις στις οποίες απαιτείται η ανταλλαγή δώρων, και θεωρείται λογικό να μην θυμούνται όλα τα δώρα τα οποία έχουν δώσει.

Κάπως έτσι «την πάτησε» ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στην χθεσινή του επίσκεψη στο παλάτι του Buckingham. Αφότου η Βασίλισσα Ελισάβετ πρόσφερε στον Trump τα δώρα της τα οποία ήταν η πρώτη έκδοση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τον Γουίνστον Τσόρτσιλ με δερμάτινη επένδυση, το βασιλικό της έμβλημα και ένα Duo Fold pen set.

Στη συνέχεια έδειξαν στον Donald Trump το άλογο από κασσίτερο που δώρισαν στην Βασίλισσα κατά την περσινή τους επίσκεψη. Όταν όμως ρωτήθηκε εάν το αναγνωρίζει εκείνος απάντησε «Όχι!» με την Melania να «σώζει την κατάσταση» απαντώντας «Νομίζω ότι το δώσαμε στη Βασίλισσα»

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή τους επίσκεψη παραπάνω.

The post Γιατί ο Trump είναι ο χειρότερος στο να κάνει δώρα: Το απέδειξε με την επίσκεψη του στη Βασίλισσα appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ