Αυτό είναι το πιο πολυτελές κατάλυμα παγκοσμίως και βρίσκεται στην Αρκτική

Η τάση του «Glamping» δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο, η γρήγορη επέκταση της αγοράς τα τελευταία χρόνια ανάγκασε τις εταιρείες, οι οποίες διοργανώνουν ταξίδια περιπέτειας να αναζητήσουν νέους τρόπους για να διαφοροποιήσουν την εικόνα τους στον τομέα των luxury κατασκηνώσεων.

Όπως φαίνεται, κανείς δεν το κατάφερε καλύτερα από τον Anika Krogh, τον σύζυγό της Jon και τον φίλο τους Thure Baastrup. Οι τρεις τους δημιούργησαν το Kiattua στην Γροιλανδία, ένα κατάλυμα που μπορεί να επισκεφτεί κανείς μόνο με βάρκα ή ελικόπτερο.

Η ομάδα αποφάσισε να ανοίξει το κατάλυμα στους τουρίστες το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε έχει γίνει ένας εξαιρετικά περιζήτητος προορισμός για όσους αναζητούν να απολαύσουν τις διακοπές τους δίπλα στη φύση, με ανέσεις πέντε αστέρων.

Ποιες είναι όμως αυτές οι ανέσεις;

Μέσα στη σκηνή υπάρχει είναι ένα βελούδινο κρεβάτι, μικρό τραπέζι και καρέκλες, ξυλόσομπα και μια κοντινή τουαλέτα. Όταν θα ξεκουράζεστε μετά από κάποια περιπέτεια, θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την απίστευτη θέα, ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε και από άλλες παροχές όπως υδρομασάζ και σάουνα.

Μέσα στην ημέρα μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε από μία έως δύο δραστηριότητες, όπως η συνάντηση με τους κατοίκους Inuit του Kapisillit, καγιάκ, ψάρεμα ή κολύμπι στα ύδατα της Αρκτικής.

Όσον αφορά το φαγητό, όλα τα γεύματα προετοιμάζονται από τους καλύτερους σεφ της χώρας, καθώς πιστεύουν πως το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας.

The post Αυτό είναι το πιο πολυτελές κατάλυμα παγκοσμίως και βρίσκεται στην Αρκτική appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ