Αυτά είναι τα γυαλιά που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities

Το ότι οι ακτίνες του ηλίου όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται και πιο επιβλαβείς είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι, όμως παρ’ όλα αυτά δεν παίρνουμε πάντα τα κατάλληλα αλλά και απαραίτητα μέτρα για την υγεία μας.

Η υγεία των ματιών μας εξαρτάται κατά έναν πολύ μεγάλο βαθμό από το πώς τα προστατεύουμε από τις υπεριώδεις ακτίνες, δεν κάνουμε όλοι όμως τα απαραίτητα όπως το να χαρίσουμε στον εαυτό μας ένα ζευγάρι γυαλιά που ενώ θα μας προστατεύει θα μας χαρίζει παράλληλα και απλόχερα στιλ.

Οι celebrities της εγχώριας showbiz φαίνεται πως βρήκαν αυτόν τον μαγικό συνδυασμό στο πρωτοποριακό brand γυαλιών ηλίου INVU. Χωρίς χρωματικές αλλοιώσεις, αντηλιά και άλλους συμβιβασμούς στην όραση, τα γυαλιά INVU (in – view) προσφέρουν μια ασυναγώνιστη οπτική εμπειρία.

Τα in – fashion αντρικά, γυναικεία αλλά και παιδικά γυαλιά του brand υπογράφει το ελβετικό Swiss Eyewear Group δημιουργώντας μία εντυπωσιακή συλλογή. Αυτό όμως που καθιστά τα INVU γυαλιά μοναδικά είναι οι πολωτικοί φακοί τους οι οποίοι προσφέρουν την ιδανική λύση για όλες τις δραστηριότητες σε υπαίθριο χώρο με αξεπέραστη διαύγεια στην όραση και φυσική απόδοση των χρωμάτων.

Κάτι που ακόμα θα σας κάνει να εθιστείτε με την ποιότητα των INVU είναι το ότι σας επιτρέπουν να δείτε ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες με απόλυτη διαύγεια, φυσική απόδοση των χρωμάτων και μεγάλη άνεση.

Οι πολωτικοί φακοί, έχουν δείξει οι κλινικές μελέτες, πως βελτιώνουν το contrast κατά 75% ενώ εξουδετερώνουν το επικίνδυνο θάμβος ακόμα και πίσω από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας σας μία πιο ασφαλή οδήγηση. Τέλος τα γυαλιά ηλίου INVU, διαθέτουν 100% προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.

Δείτε στη συλλογή παρακάτω ποιες celebrities τα έχουν προτιμήσει:

Instagram: @bairavision & @boloneyewear

www.bairamoglou.gr

The post Αυτά είναι τα γυαλιά που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ