“Emmanouela Psarouli Fashion Show 2019” | Δευτέρα 10 Ιουνίου,στις 20.30 στο κτήμα Λυγερή

Η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας Εμμανουέλα Ψαρούλη μας προσκαλεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 20.30 στο κτήμα Λυγερή, στο Πήδημα στο 15ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Καλαμάτας-Αθήνας,  για να παρακολουθήσουμε το μεγάλο fashion show της, στο οποίο θα παρουσιάσει όλες τις νέες δημιουργίες της με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Ρούχα casual , αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις, ρούχα μοντέρνα , φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά, στα καλύτερα σχέδια και χρώματα, πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας, ρούχα που κάνουν την εμφάνιση σας μοναδική, αλλά και υπέροχα νυφικά για να κάνετε ακόμα πιο παραμυθένια την ομορφότερη μέρα της ζωής σας και να τραβήξετε επάνω σας όλα τα βλέμματα.

Στην παρουσίαση της βραδιάς ο γνωστός και αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. 

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

Για κάθε στιγμή και περίσταση της ζωής σου μπορείς να εμπιστευτείς την Εμμανουέλα Ψαρούλη. Στο ατελιέ της Π.Καίσαρη 12 & Αριστοδήμου στην Καλαμάτα θα βρεις κομμάτια ραμμένα πάνω σου, αποκλειστικά για σένα, από τα καλύτερα υφάσματα σε υπέροχα σχέδια  με τέλεια εφαρμογή στην σιλουέτα σου. Κομμάτια μοντέρνα και κλασσικά, σύμφωνα με τις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες.

Θες να ξεχωρίζεις την ημέρα του γάμου σου; Αέρινα νυφικά με τα οποία σίγουρα θα εντυπωσιάσεις. Αναζητάς ένα σύνολο με το οποίο θα ξεχωρίσεις σε κάποια επίσημη περίσταση; Η Εμμανουέλα Ψαρούλη έχει την λύση. Θες να είσαι μοναδική στην καθημερινότητα σου με κομμάτια που δεν θα τα έχει κανείς άλλος; Η επιλογή είναι η Εμμανουέλα Ψαρούλη, Π.Καίσαρη 12 & Αριστοδήμου στην Καλαμάτα.

Την Δευτέρα λοιπόν 10 Ιουνίου και ώρα 20.30 η σχεδιάστρια Εμμανουέλα Ψαρούλη  μας περιμένει στο κτήμα Λυγερή σε ένα φαντασμαγορικό σόου μόδας  που δεν πρέπει να χάσεις.

   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ