Πανελλήνιο Κύπελλο Ξυλορακέτας στην Κυπαρισσία στις 22 & 23 Ιουνίου 2019

Μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση πρόκειται να φιλοξενήσει το φετινό καλοκαίρι η Κυπαρισσία. Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. θα διοργανώσουν στην όμορφη παραλία Κυπαρισσίας στις 22 και 23 Ιουνίου 2019 το Κύπελλο Ελλάδας Ξυλορακέτας!!

Το Κύπελλο Ελλάδος Ξυλορακέτας -όπως και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα -διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και Α’ Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (την Α’ ΕΣΑΞ) στην οποία υπάγεται και ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας.

Η ανάθεση έγινε με ομόφωνη απόφαση της Ομοσπονδίας, κατά την φετινή Γενική Συνέλευση, τον Μάρτιο, οπότε έγινε ο αγωνιστικός σχεδιασμός για το 2019. Αφού εξετάσθηκαν διάφορες προτάσεις το Σώμα κατέληξε στην απόφαση να αναθέσει την διεξαγωγή για φέτος πρωταθλήματος τεσσάρων αγωνιστικών, εκ των οποίων δυο θα φιλοξενηθούν σε ομίλους της Αττική, μια στη Λάρισα και μια στην Πελοπόννησο, με την Κυπαρισσία να αναλαμβάνει την φιλοξενία του Πανελληνίου Κυπέλλου!


Εδώ και καιρό οι διοργανωτές του Α.Ο. Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας και του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» προετοιμάζονται για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση και φιλοξενία των αγώνων του Πανελληνίου Κυπέλλου Ξυλορακέτας.

Στην πόλη της Κυπαρισσίας προσμένετε σημαντικός αριθμός αθλητών και συνοδών, προπονητών, επιδιαιτητών κ.α., που θα συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση. Στο Κύπελλο δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές από 16 χρόνων και άνω και αναμένεται να λάβουν μέρος αθλητές από συλλόγους όλης της χώρας όπως Σύρο, Καβάλα, Λάρισα, Αθήνα, Καλαμάτα, Κυπαρισσία και άλλες περιοχές, στις εξής τρεις κατηγορίες: δυάδα ανδρών, μικτή δυάδα δηλαδή άντρας γυναικά και τετράδες ανδρών. Την πρώτη ημέρα (σ.σ. Σάββατο 22/6) θα πραγματοποιηθούν Μικτά και Δυάδες μαζί με τα προκριματικά και τους τελικούς αγώνες ενώ την επομένη (σ.σ. Κυριακή 23/6) τα προκριματικά και οι τελικοί αγώνες των δυάδων.

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8Life fm 88Entermessinia.gr – EntermessiniaTV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα