Ο Γιάννης Πάριος στην Καλαμάτα | Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο στις 21.00

Τον έχουν αποκαλέσει “ο τραγουδιστής του Έρωτα” και όχι άδικα. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Αποτελεί ένα «φαινόμενο», με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με πάθος και αυθεντικότητά , που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία του και να τον ακούσουν ζωντανά, με αναρίθμητες επιτυχίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει, πάντα κατέχοντας την πρώτη θέση στην καρδιά του κοινού, που τον ακολουθεί σταθερά. Ο Γιάννης Πάριος, θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, που έχει αναδείξει η χώρα. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου πάντα σε sold out συναυλίες.

Το να παρακολουθείς live τον Γιάννη Πάριο είναι μια εμπειρία ζωή, που όλοι πρεπει να βιώσουν. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του.  Και αυτό γιατί καταφέρνει να μείνει χαραγμένος στο μυαλό του κοινού, τόσο ο ίδιος, όσο και τα τραγούδια του. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν μέσα από μια περιοδεία με επιλεγμένους σταθμούς έρχεται να μας συστήσει την νέα του δουλειά με τίτλο «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ…», όπως επέλεξε να ονομάσει και την περιοδεία του.

Σταθμό αυτής της περιοδείας θα είναι και η Καλαμάτα την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο  Δημοτικό Στάδιο της πόλης και το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, όσοι βρεθούμε εκεί, θα φύγουμε όλοι και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι μας, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται». Ο έρωτας έτσι και αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.  

Μαζί του θα εμφανισθούν επι σκηνής ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου, η Ροδόκλεια Κουταλέλη και η Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή. Στην σκηνή θα τον πλαισιώσει επίσης δεκαμελής ορχήστρα με μαέστρο τον Ντίνος Γεωργούτσος.

Πληροφορίες  για τη Συναυλία  : 2310257218,6909205621

Ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς Εισιτηρίων  https://www.ticketplus.gr/event/40/giannis-parios

Τιμές εισιτηρίωνΠροπώληση 

-Γενική είσοδος 18 ευρώ,

-Φοιτητικό –Ανέργων  15 ευρώ

Τιμές εισιτηρίων την ημέρα τις συναυλίας:

-20 Γενική είσοδος

-18 φοιτητικό Ανέργων

 

Τοποθεσίες προπώλησης 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 

-HONDOS CENTER (τηλ.: 27210 22555) 

-KATSIRIS TRAVEL (τηλ.: 27210 28989)

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ:
-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ (τηλ.:2724 022849)

ΜΕΣΣΗΝΗ/ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ:
-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ (τηλ.: 2761 024960

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8  – Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα