Η Λιλιπούπολη γιορτάζει την Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 12 Μαΐου

Η Κυριακή αυτή είναι αφιερωμένη στο πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή όλων μας, στην μητέρα. Ένα πρόσωπο που δίνει τόσα πολλά και αρκείται σε τόσα λίγα, πράγματα απλά, όπως ένα χαμόγελο, ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα απλό “σ’αγαπώ”.

Η Λιλιπούπολη λοιπόν αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της Μητέρας και θέλοντας να ευχαριστήσει όλες τις μητέρες,  την Κυριακή 12 Μαΐου γιορτάζει τη Μητρότητα και έχει ετοιμάσει μια υπέροχη εκδήλωση. Θα υποδεχτεί στον όμορφο κήπο της Βίλα Λιλιπούπολη, στην Αρτέμιδος, τις οικογένειες των παιδιών της για να διασκεδάσουν, να χαρούν, να ευχηθούν στις μαμάδες χρόνια πολλά, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την απεριόριστη εκτίμηση της σε αυτό το τόσο σημαντικό ρόλο, το ρόλο της Μητέρας.

Τις μαμάδες τις περιμένουν όμορφες εκπλήξεις, παιχνίδια, δώρα  που ετοίμασαν οι παιδαγωγοί και τα παιδιά ως ένδειξη τρυφερότητας και σεβασμού στη κάθε μαμά ξεχωριστά. Θα είναι για όλους μια ιδιαίτερη ημέρα, μια ημέρα διασκέδασης, μοιράσματος,  αγάπης. Φέτος, η γιορτή της Μητέρας για την Λιλιπούπολη θα είναι σίγουρα διαφορετική!

Η Λιλιπούπολη εύχεται σε όλες τις μαμάδες του κόσμου χρόνια πολλά, χρόνια γεμάτα δύναμη, ευημερία και ευτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ