Η Λιλιπούπολη γιόρτασε την “Γιορτή της Μητέρας” με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζεται η Γιορτή της Μητέρας. Φέτος η Λιλιπούπολη και η Βίλα Λιλιπούπολη γιόρτασαν αυτή τη ξεχωριστή ημέρα με διαφορετικό τρόπο. Κάλεσαν τους γονείς των σχολείων για ένα κυριακάτικο πικ-νικ στον καταπράσινο κήπο της Βίλα Λιλιπούπολη.

Το πικ-νικ εκτός από υπέροχο φαγητό και ζωντανή μουσική περιελάμβανε και πολλές όμορφες δράσεις. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παίξουν διάφορα παιχνίδια, να χορέψουν zumba και να φτιάξουν πρωτότυπες κατασκευές. Τα παιδιά τραγούδησαν για τις μαμάδες και τους πρόσφεραν κάρτες που είχαν φτιάξει τα ίδια θέλοντας να τους εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ξεχωριστό «σε αγαπώ».

Η Λιλιπούπολη βρίσκεται δίπλα στη σύγχρονη μητέρα με σεβασμό σε αυτό το ρόλο, ένα ρόλο γεμάτο χαρές, συγκινήσεις, αγωνίες, ευθύνες. Στη μητέρα που βρίσκεται πάντα δίπλα, πάντα κοντά, στα εύκολα και στα δύσκολα. Αξίζει σε κάθε μανούλα να λέμε σε αγαπώ και να κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά. Άλλωστε μαζί με ένα παιδί γεννιέται και μια μητέρα….

Από καρδιάς, η Λιλιπούπολη θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε οικογένεια ξεχωριστά που υποστήριξε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία να βρεθούμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε και να μοιραστούμε βαθιά συναισθήματα. Η συγκινητική προσέλευση των οικογενειών μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και μας αποδεικνύει την από κοινού ανάγκη να συναντιόμαστε και να χτίζουμε όμορφες εμπειρίες και μνήμες μέσα μας. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, τις νεράιδες των παιδικών μας ονείρων….

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ