Εγκαίνια νέου καταστήματος WATT+VOLT στην Καλαμάτα | Σάββατο 18 Μαΐου στις 18.00 

Η WATT+VOLT είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας και πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη καινοτόμων ενεργειακών λύσεων. H WATT+VOLT δραστηριοποιείται στον τομέα της Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, στον τομέα της Εμπορίας Αερίων Ρύπων καθώς και των λύσεων ενεργειακής και λειτουργικής απόδοσης μέσω του IoT (Internet of Things).

Στα καταστήματα WATT+VOLT, ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρονται σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τους προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποτελεσματικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας.

Έχοντας απλώσει το δίκτυο εξυπηρέτησης της σε όλη την Ελλάδα με μια αλυσίδα καταστημάτων σε πάρα πολλές πόλεις, η WATT+VOLT τώρα έρχεται να μας συστήσει τον κατάστημα της Καλαμάτας, Πολυχάρους 4  και να μας καλέσει στα εγκαίνια του , τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Μαΐου στις 18.00

Την υποστήριξη και παρουσίαση της εκδήλωσης των εγκαινίων έχει αναλάβει το Enter Media Group (Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV ).

Συγκεκριμένα οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Τάκης Κακαλέτρης από τον Life fm 88 και Δημήτρης Γκολώνης από τον Έμφασις 91.8 θα παρουσιάσουν την εκδήλωση με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και το μόνο σίγουρο είναι οτι όσοι παρευρεθούν θα διασκεδάσουν πολύ.

Εγκαίνια νέου καταστήματος WATT+VOLT στην Καλαμάτα, Πολυχάρους 4 αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου στις 18.00 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ