Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να παντρευτούν το καλοκαίρι στον Ι.Ν Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Μετά την ανακοίνωση του γάμου τους, τόσο ο Βασίλης Κικίλιας όσο και η Τζένη Μπαλατσινού ανάρτησαν κοινή τους φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ο βουλευτής δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία ευχόταν καλό Πάσχα στους followers του. Η παρουσιάστρια, από την άλλη, δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία τους με αφορμή την Πρωτομαγιά.

Το post της Τζένης Μπαλατσινού σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας γράφοντας “Babe” και μία χαμογελαστή φατσούλα.

Δείτε το σχόλιο παρακάτω:

Το σχόλιο του συζητήθηκε και στο Πρω1νό ενώ έκανε εντύπωση στη Φαίη Σκορδά το ότι ο βουλευτής σχολίασε τη φωτογραφία τους και δεν την… πήρε τηλέφωνο!

Δείτε όσα ειπώθηκαν παρακάτω: