
Εισβολή και συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα σε εκδήλωση υποψηφίων ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα
Περί τα 20 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, εισέβαλαν πριν από λίγο στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας και φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα: Στη συνέχεια αναχώρησαν ήσυχοι χωρίς να προκληθεί επεισόδιο.
Στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου πραγματοποιείταΙ ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: “ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν και προσπάθησαν να τους εμποδίσουν με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρής έκτασης επεισόδια. Στο σημείο έσπευσε ομάδα της ΕΛ.ΑΣ.
Στην εκδήλωση ομιλητές είναι οι: Αρβανίτης Κώστας, Δημοσιογράφος, Δουλουμπέκης Θοδωρής, Μηχανικός και Μέλος ακτιβιστικης Κινησης Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Κόκκαλης Πέτρος, Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Πειραιά και Εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης “ΚΟΣΜΟΣ”, Κονιόρδου Λυδία, Ηθοποιός και πρ. υπουργός, Νικολαΐδης Αλέξανδρος, Ολυμπιονίκης Ταε-Κβον-Ντο.
tempo24.news, patrastimes.gr