Μετά την ολοκλήρωση του «Τατουάζ», και την είδηση ότι ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει νέα σειρά, η συζήτηση που ξεκίνησε ήταν για το ποια τηλεοπτική στέγη θα στεγάσει το project του δημιουργού.

Η απάντηση ήρθε από τον Κούλη Νικολάου, συμπαραγωγό του Ανδρέα Γεωργίου , που με μια ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε τη συνεργασία τους για τη νέα σειρά«Αστέρια στην Άμμο» με τον Alpha Κύπρου.

Στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Σήμερα το πρωί στην Riverland Bio Farm, με ένα πλούσιο πρόγευμα, με τον φίλο Πέτρο Πέτρου, γενικό διευθυντή Αλφα Κύπρου, επικυρώσαμε τη συμφωνία για τα «Αστέρια στην Άμμο». Συνοδοιπόρος και συμπαραγωγός ο Αλφα Ελλαδος. Καλή μας επιτυχία, λοιπόν!!!»

Η προβολή της σειράς, από τη στιγμή που έχει αναλάβει συνοδοιπόρος και συμπαραγωγός ο Alpha Ελλάδος, είναι σχεδόν σίγουρη και στην Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα το πρωί στην Riverland Bio Farm, με ένα πλούσιο πρόγευμα, με τον φίλο Πέτρο Πέτρου, γενικό διευθυντή Αλφα Κύπρου, επικυρώσαμε τη συμφωνία για τα «Αστέρια στην Άμμο». Συνοδοιπόρος και συμπαραγωγός ο Αλφα Ελλαδος. Καλή μας επιτυχία, λοιπόν!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Koullis Nikolaou (@koulisnikolaou) στις