Αιτωλοακαρνανία: Εξιχνιάστηκε η ληστεία των ηλικιωμένων γυναικών στο Αιτωλικό

Λίγο πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο εντοπίστηκε ο ένας από τους τρεις κακοποιούς που είχαν χτυπήσει βάναυσα δυο ηλικιωμένες αδερφές μέσα στο σπίτι τους σε χωριό του Αιτωλικού και τις είχαν ληστέψει, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο 29χρονος Ρομά που κατοικεί στην περιοχή συνελήφθη, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται στην Αθήνα.

 

Τα πλήρη στοιχεία των τριών δραστών ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αιτωλίας με επιχείρηση στο σπίτι του στο Αιτωλικό, τη νύχτα της Πέμπτης. Σε βάρος του και των δυο συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

 

Οι τρεις νεαροί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού όπου κατοικούν οι δυο αδελφές ηλικίας 73 και 68 χρόνων, τις ξύπνησαν απότομα και τις ακινητοποίησαν ασκώντας βία, ζητώντας χρήματα. Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους χωρίς να βρουν μετρητά, άρπαξαν τα αξίας τουλάχιστον 5.000 ευρώ κοσμήματα των δυο γυναικών και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

 

Πηγή: protothema.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ