Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ζωντανά από το Τελ Αβίβ σήμερα το μεσημέρι 15/5 Γιώργος Καπουτζίδης ο όποιος είναι o εκφωνητής της φετινής Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στη χτεσινή βράδια του πρώτου ημιτελικού όπου είδαμε την Ελλάδα αλλά και τη Κύπρο, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε στη παρουσιάστρια τα τραγούδια που πιστεύει πως θα μας απασχολήσουν στον τελικό του Σαββάτου:

«Θέλω να αφήσω την Ελλάδα και τη Κύπρο έξω από τα προγνωστικά  και να πω ότι η Ισλανδία και η Αυστραλία είναι δυο χώρες που θα μας απασχολήσουν πάρα πολύ στον τελικό. Είναι δυο πάρα πολύ ξεχωριστά θεάματα, οι Ισλανδοί είναι οι Hatari, έχουν μια ολόκληρη παράσταση με τα δερμάτινα, τα ρούχα και όλα αυτά, είναι πολύ δυνατό αυτό σαν θέαμα, σε κάποιους θα αρέσει πάρα πολύ και θα το ψηφίσουν, σε κάποιους πάλι όχι, πάντως σίγουρα δε το ξεχνάς. Το τραγούδι της Αυστραλίας δεν μου αρέσει, έχεις όμως εξαιρετική φωνή και το θέαμα που παρουσιάζουν στη σκηνή είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχω δει στο διαγωνισμό τραγουδιού.»

Δείτε το απόσπασμα: