Στις 2 και 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Kalamata Lindy Hop Exchange

Το 3ο Kalamata Lindy Hop Exchange είναι και πάλι γεγονός! Η χορευτική κοινότητα Lindy Hop Kalamata σε συνεργασία με το Kardamili Jazz festival, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας  Φάρις και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας  οργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά το Kalamata Lindy Hop Exchange! Στις 2 Και 3 Μαΐου έρχονται Ποδηλατοβολτες, προβολές ταινιών, συναυλίες και πολύ LindyHop! Κι αν δεν ξέρεις να χορεύεις, συντονισου στις σελίδες στο Facebook Kalamata Lindy Hop Exchange και LindyHop Kalamata για τα δωρεάν taster classes αρχαρίων!

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Πέμπτη ,2 Μαΐου με μια ποδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί από την μια άκρη της πόλης έως την άλλη. Ειδικότερα η ποδηλατοβόλτα θα ξεκινήσει από την  Υπαπαντή στις 19.00 και θα καταλήξει στο στέκι πολιτισμού Μπουκαδούρα, στο Πάρκο του Λιμενικού, όπου στις 20.30 έχει προγραμματιστεί υπαίθρια προβολή της ταινίας «The Swing Kids». Ενδιάμεσα στην ποδηλατοβόλτα θα υπάρξουν αρκετές στάσεις σε σημαντικά σημεία της πόλης, όπου τους συμμετέχοντες θα περιμένει μπόλικος χορός σουίνγκ. Όποιος θέλει να πάρει μέρος αλλά δεν διαθέτει ποδήλατο, μπορεί απλά να επικοινωνήσει με την ομάδα Lindy Hop στο email: lindyhopkalamata@gmail.com.

 

Την Παρασκευή τώρα , 3 Μαΐου το Lindy Hop Kalamata σε συνεργασία για μια ακόμα χρονιά με το Kardamili Jazz Festival  θα παρουσιάσει στο κοινό της Καλαμάτας δύο κορυφαίες τραγουδίστριες της τζαζ καταγόμενες από την Νέα Ορλεάνη, την Ingrid Lucia και την Tricia Bouchet, η οποίες  με συνοδεία εξαμελούς μπάντας θα ταξιδέψουν τους θεατές σε αγαπημένους τζάζ ρυθμούς. Η συναυλία θα διεξαχθεί στην πλατεία Αμφείας («Παπλωματάδικα») με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας Φάρις και του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Θα προηγηθεί μάθημα χορού σουίνγκ στις 19.00.

 

Η συμμετοχή σε όλα τα παραπάνω δρώμενα είναι ΔΩΡΕΆΝ.

Τηλέφωνο πληροφοριών 6948930181.

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ