Η Scarlett Johansson έκανε μία ιδιαίτερη εμφάνιση στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και προχώρησε σε άφθονες αποκαλύψεις για την ίδια και τη ζωή της. Ωστόσο λίγο μετά ανησύχησε, καθώς βίωσε κανονική καταδίωξη από παπαράτσι.

Το γεγονός αυτό την έκανε να κινητοποιηθεί και να μιλήσει για όσα συμβαίνουν στους celebrities τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την ίδια, πέντε αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια παραβίασαν όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας ακολουθώντας πολύ επιθετικά τον σοφέρ της μετά το show, ώστε οι φωτορεπόρτερ επιβάτες τους να μάθουν σε ποιο ξενοδοχείο διέμενε η ίδια με την τετράχρονη κόρη της.

«Οι οδηγοί δεν έκαναν μόνο επικίνδυνες προσπεράσεις αλλά έφτασαν στο σημείο να παραβιάσουν και φωτεινούς σηματοδότες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Johansson. Η 34χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι η κακή αυτή εμπειρία τη θορύβησε αρκετά.

«Οι παπαράτσι συνεχώς γίνονται πιο επιθετικοί προχωρώντας παράνομα και παρενοχλούν όσους θέλουν να φωτογραφήσουν», αναφέρει δήλωση της Johansson στο TODAY. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά ή ακόμα και να σκοτωθεί ένας ακόμη άνθρωπος, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μάλιστα η Scarlett Johansson φρόντισε να τονίσει: «Ακόμη και μετά το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι νόμοι δεν άλλαξαν για να προστατεύσουν τους στόχους των παράνομων παπαράτσι».