Πασχαλινό bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Καλαμάτα | 15-20 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος “Το Χαμόγελο του Παιδιού” διοργανώνει πασχαλινή εορταγορά στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από την Δευτέρα 15 Απριλίου έως το Σάββατο 20 Απριλίου.

Στο πασχαλινό αυτό παζάρι, το οποίο θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, μπορούμε να βρούμε πάρα πολλά πράγματα, από χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους , διακοσμητικά , μαρμελάδες, κουλουράκια, τσουρέκια, όλα φτιαγμένα από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του.

Επίσης, μπορεί κανείς να βρει όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop του Χαμόγελου ή επικοινωνώντας στο 210 7647760.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που μεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ