Ένα βήμα πριν την τελική τετράδα του Πρωταθλήματος Κορασίδων  Πελοποννήσου ο Ν.Ο Καλαμάτας

Ένα βήμα πριν την πρόκριση στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος κορασίδων Πελοποννήσου βρίσκεται ο Ν.Ο  Καλαμάτας μετά την σαρωτική νίκη που πέτυχαν οι κορασίδες στο Άργος την Τετάρτη το βράδυ με 0-3 απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Η ομάδα της Καλαμάτας με αυτή την νίκη βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την ανοδική πορεία της, όπως και πέρσι, πετυχαίνοντας την πρόκριση, αρκεί να κατακτήσει τουλάχιστον ένα σετ στον επαναληπτικό αγώνα, που θα γίνει την Παρασκευή στις 18.00 στο κλειστό γήπεδο της Παραλίας. Αν το πετύχει αυτό ο Ν.Ο Καλαμάτας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στις καλύτερες 4 ομάδες του πρωταθλήματος Κορασίδων  Πελοποννήσου, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από τοπική ομάδα.

Τα σετ έληξαν ως εξής:  Γ.Σ Άργους –  ΝΟ Καλαμάτας :  0-3 (16-25 , 18-25, 16-25) 

Γ.Σ Άργους: (Θεοδώρου Ε.) Αναγνώστου , Καρκουλη, Κατσίφα, Μπαλακανάκη, Ντίνη, Ντόκου, Ντούλια, Πασιά, Πίκη, Ροκίζα, Σελλη, Τσακίρη, Χιόνη.

Ν.Ο Καλαμάτας : (Καθάρειος δ, Σκαρτσίλης Γ. ) Αγγελοπούλου Μ., Αθανασοπούλου Σ, Αραπάκη Γαρ, Γιαννακοπούλου Μ, Καρακύκλα Ε, Μπακούρου Α, Μπιρμπίλη Στ, Παρασκευοπούλου Ευγ, Παυλέα Μαρ, Σκαρτσίλη Α, Σώκου Κ, Τσεκουρα Παυλ, Χειλά Δεσπ.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την μεγάλη νίκη τους και ραντεβού όλοι την Παρασκευή στις 18.00 στο Κλειστό της Παραλίας για να στηρίξουμε τον Ν.Ο Καλαμάτας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ