Στο Πρω1νό σήμερα είδαμε απόσπασμα της τελευταίας κοινής τηλεοπτικής συνέντευξης της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη. Οι δυο τους είχαν ταξιδέψει πριν από περίπου ένα χρόνο με τον Νίκο Κοκλώνη και το Celebrity Travel.

Το πρώην ζευγάρι μίλησε για τη σχέση του, τις ζήλιες, τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσουν αλλά και τις φορές που είχαν φτάσει πολύ κοντά στον χωρισμό.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε πει: «Ζήλευα τη Σίσσυ περισσότερο από ότι εκείνη εμένα. Για πολύ καιρό ήμουν πολύ φοβικός με την τηλεόραση.»

Ενώ στο ενδεχόμενο να κάνουν μαζί τηλεοπτική εκπομπή είχε απαντήσει: «Επειδή τα πιο πολλά τηλεοπτικά ζευγάρια χωρίζουν και επειδή εγώ δεν θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου, μα ποτέ, φοβάμαι.»

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης τους ρώτησε ποια θα ήταν η κόκκινη γραμμή στη σχέση τους που θα τους έκανε να μην μιλάνε πια και ο τραγουδιστής απάντησε: «Η σχέση μας είναι πολύ ιδιαίτερη και ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει συμβατική, έχει πολλή ένταση και προς τη μία άκρη, όταν είναι καλά η σχέση, και δύσκολα τη φτάνει οποιαδήποτε άλλη σχέση. Και όταν είναι στα κακά της, τρομερή ένταση, πέφτει πολύ ξύλο που λέμε, πολύ μπινελίκι. Νομίζω ότι είμαστε φωτιά με φωτιά, υπάρχει αυτό το πράγμα, οπότε νομίζω, και ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ποτέ εκεί, δύσκολα θα υπήρχε αυτό το μέσο στάδιο. Δηλαδή εάν φτάναμε εκεί και ο ένας και ο άλλος θα βρίσκαμε μία λύση για αυτό το θέμα, δεν θα μέναμε έτσι.»

Η Σίσσυ από τη μεριά της είπε: «Από όταν τον γνώρισα στα 25 μου δεν έχω βαρεθεί μαζί του ούτε μία μέρα, το μόνο που δεν έχω νιώσει είναι βαρεμάρα. Είναι μία πάρα πολύ παθιασμένη σχέση, θεωρώ καρμική και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια που δεν μπορείς καν να φανταστείς. Μαζί θα ήμασταν όπως είμαστε τώρα ή δεν θα ήμασταν καθόλου. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε δηλαδή όπως είπε συμβατικά»

Στη συνέχεια μίλησε και για τις φορές που είχαν σκεφτεί τον χωρισμό «Το έχουμε πει σε φάσεις, δεν νομίζω ότι μου έχει δώσει ποτέ σημασία. Εγώ έχω φτάσει στο σημείο να πω κουβέντες  αλλά ποτέ δεν τις έχω κάνει πράξη. Συνήθως το κάνω για να του τραβήξω το ενδιαφέρον και να μου δώσει λίγο περισσότερη σημασία ή να νιαουρίσω.»

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης στο video παρακάτω: