
Φτιάχνουμε ταραμοκεφτέδες με «μαγιονέζα» αβοκάντο
Οι λόγοι για τους οποίους νηστεύουμε διαφέρουν. Άλλοι ακολουθούν τους νηστίσιμους κανόνες κατά γράμμα, άλλοι απέχουν από συγκεκριμένες τροφές, ενώ κάποιοι βρίσκουν σ’ αυτές τις μέρες μια καλή ευκαιρία για αποτοξίνωση. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουμε, ας μαγειρέψουμε κάτι πρωτότυπο και θρεπτικό.
Ταραμοκεφτέδες με νηστίσιμη «μαγιονέζα» αβοκάντο
Χρόνος: 1 ώρα και 30 λεπτά αναμονή
Διαβάστε τη συνέχεια στο Ethnos.gr