Οι διάλογοι τη δικηγόρου με το νονό του Κορυδαλλού: Μωράκι μου. Φτιάχνω τραγούδια για σένα

Την παθιασμένη ερωτική σχέση ανάμεσα στον κατηγορούμενο αρχηγό της «Κόζα Νόστρα του Κορυδαλλού» και στη 45χρονη δικηγόρο αποκαλύπτουν οι διάλογοί τους με τα «καυτά» ερωτόλογα, στους οποίους η προφυλακισμένη πλέον νομικός για την εμπλοκή της στην «Κορυδαλλός Mafia» ακούγεται να του παρέχει και πληροφορίες για τη χωροδιάταξη του Εφετείου.

Από τις συνομιλίες που έρχονται στο φως φαίνεται ξεκάθαρα ότι η σχέση τους υπερέβαινε τα όρια δικηγόρου – πελάτη (η 45χρονη είχε αναλάβει την υπεράσπισή του στο στάδιο της προανάκρισης και της ανάκρισης για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου), με τη μοιραία δικηγόρο να αποκαλεί «μωράκι της» τον νονό του Κορυδαλλού και να του περιγράφει αναλυτικά τους χώρους του Εφετείου, αλλά και τις εξόδους από αυτό, προκειμένου να καταφέρει να αποδράσει.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Καλημέρα, μωράκι μου.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Καλημέρα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Μια χαρά σε ακούω. Εσύ είσαι άντρας για πρωινή δουλειά, τέλος.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Μακάρι.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Να σε ρωτήσω κάτι; Σ’ αυτό το δωμάτιο που πάμε και καθόμαστε τι είναι από πίσω;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Αγάπη μου, επιτέλους άρχισες να λειτουργείς. Δόξα τω Θεώ! Από τις πλάτες σας είναι τοίχος. Από το Εφετείο εννοώ. Δίπλα… είναι κάποιες αίθουσες και μετά βγαίνεις ευθεία μπροστά και αριστερά.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Σ’ αυτό το μικρό δωμάτιο …

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πιο δίπλα είναι μερικές αίθουσες, θέλεις να τρυπήσεις τον τοίχο για να βρεθείς αγκαλιά μου;

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Την έξοδο…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος. Και αριστερά από κει πέρα βγαίνεις σ’ ένα δευτερόλεπτο. Έχει έναν αστυνομικό αριστερά που βάζεις την τσάντα σου να την ελέγξει.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δηλαδή θα είσαι εκεί.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Το ξέρεις αυτό! Δεν χρειάζεται να το λες. Θέλω να ξέρεις ότι και η ίδια η Αστυνομία παλικάρια σαν κι εσένα τα θέλει ελεύθερα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δεν τα θέλει, δεν τα θέλει. Εμένα με θάψανε.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Οι σωστοί, μωρό μου, το θέλουνε. Γιατί υπάρχουν και σωστοί. Να ξέρεις έχουν βάλει και ΜΑΤ στο δικαστήριο. Είμαι κι εγώ εδώ γιατί έχω δίκη. Ήταν, μάλιστα, τόσο θυελλώδης ο έρωτας της δικηγόρου για τον Κλοντιάν Λεκοτσάι που, όπως του εκμυστηρεύεται η ίδια, του έφτιαχνε ακόμα και… τραγούδια.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ζω για τις στιγμές που θα είμαστε οι δυο μας. Που θα ζούμε εμείς οι δύο. Δε χρειάζεται καν να δουλεύεις. Θα δουλεύω εγώ για σένα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Ναι, μωρό μου. Θα γίνει, θα γίνει κάποια στιγμή.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και κάθομαι και φτιάχνω τραγουδάκια για σένα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Κι εγώ φτιάχνω για σένα τραγουδάκια.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Είσαι ο άντρας της ζωής μου. Ζω για τις στιγμές που θα’ μαστε μαζί.

Πάντως, σύμφωνα με την Espresso ο συνήγορος της 45χρονης Δημήτρης Ραζέλος  διέψευσε κατηγορηματικά ότι η κατηγορούμενη παραδέχτηκε στην απολογία της πως είχε δεσμό με τον φερόμενο ως αρχηγό της μαφίας του Κορυδαλλού.

Τι απαντά η δικηγόρος

Εξηγήσεις για το…πικάντικο ύφος της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον φερόμενο ως αρχηγό της μαφίας των φυλακών Κλοντιάν Λεκοτσάι έδωσε η κρατούμενη δικηγόρος, αρνούμενη ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του.

«Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω, γιατί ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατί μου είχε εκμυστηρευτεί -και υπάρχει και αυτό σε διαλόγους- ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία…» είπε για τα ερωτόλογα που αντάλλασσαν και συμπλήρωσε ότι το ιδιαίτερα προσωπικό ύφος που είχαν δικαιολογείτο από το ότι ο Αλβανός ποινικός βρισκόταν συχνά υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Παράλληλα, αρνήθηκε κλαίγοντας ότι του έδινε οδηγίες για απόδραση από το Εφετείο περιγράφοντάς του τους χώρους και ότι απλώς του απάντησε «ανυποψίαστη’ για τη θέση του δωματίου στον χώρο.

Πηγή: Espresso

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ