Το μεσημέρι της Πέμπτης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με αφορμή την εμπλοκή του στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Χθες ο Αλέκανδρος Λυκουρέζος, βρέθηκε στο κατώφλι του συνοδευόμενος από άντρες της αντιτρομοκρατικής. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρέθηκαν τόσο  η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη όσο και η κόρη του, Μαρία – Ελένη.

Μάλιστα χθες, η κόρη του ποινικολόγου έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εκφράζοντας την στήριξή της στον πατέρα της.

Κι ενώ ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται ακόμη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει μέχρι τη Μ. Δευτέρα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου έκανε μία νέα ανάρτηση σχετικά με το θέμα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα δημοσίευμα που περιγράφει τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έγινε η σύλληψη και έφερε τίτλο: «Υπερβολές στη σύλληψη Λυκουρέζου: Μόνο στρατό δεν κατέβασαν για να συλλάβουν έναν 85χρονο!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Μαρία-Ελένη-Ζωή Λυκουρέζου (@mariaelenizoi) on

Στη συνέχεια προχώρησε και στην ανάρτηση δυο isntastories