Κύκλωμα κοκαΐνης: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον παρουσιαστή και τις δύο ηθοποιούς

Αθώοι κρίθηκαν για την υπόθεση με το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι, η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η γνωστή ηθοποιός και ο γιος της, οι οποίοι ήταν μέτοχοι στην συγκεκριμένη επιχείρηση, όπως επίσης και άλλη μία γνωστή ηθοποιός.

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr, αθώοι κρίθηκαν και ο γνωστός παρουσιαστής αλλά και ένας επιχειρηματίας που συμμετείχε στην αρχική μετοχική σύνθεση του μαγαζιού.

Η εισαγγελική πρόταση

Την ενοχή των περισσότερων εμπλεκόμενων πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.

Παρ’ ολ΄αυτά η ίδια πρότεινε τη μετατροπή του κατηγορητηρίου προς το επιεικέστερο, ενώ για 4 από τους 27 πρότεινε την πλήρη απαλλαγή τους.

Στην κατηγορία των τεσσάρων βρίσκονται ο γνωστός παρουσιαστής, η γνωστή ηθοποιός, ο γιος της και επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Τα τέσσερα αυτά πρόσωπα μετείχαν στη μετοχική σύσταση της εταιρίας που διαχειριζόταν το εστιατόριο στο Κολωνάκι. Και για τους τέσσερις, η εισαγγελέας ανέφερε πως υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο γνώριζαν τη διακίνηση μέσα στο μαγαζί τους.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ζητούν αυτή τη ώρα την αναγνώριση ελαφρυντικών ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε «ταράξει» τον κύκλο της κοσμικής Αθήνας.

Η τελική απόφαση για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους αναμένεται εντός της ημέρας.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ