Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη έχει πρόσκληση για… ξεχωριστό δείπνο | Ακούστε το νέο τραγούδι

Το δείπνο, είναι το νέο τραγούδι που μας παρουσιάζει η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, με την βελούδινη φωνή και την πάντα εκρηκτική ερμηνεία της.

Οι στίχοι είναι της Ζαχαρούλας Κληματσάκη και την μουσική υπογράφει ο μουσικός παραγωγός Nick Ottomo Angloupas που μετρά σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου.

“Το δείπνο¨ είναι μια ιδιαίτερη μπαλάντα για ένα κορίτσι που καλεί σε γεύμα το αγόρι της και στο τέλος… το τρώει.

 

Το δείπνο: Ακούστε την Ζαχαρούλα Κληματσάκη στο νέο τραγούδι

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη δεν σταματά να εξελίσσεται και το νέο της single είναι εμπνευσμένο από τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα και συγκεκριμένα από τη λαιμαργία.

Το τραγούδι κυκλοφορεί με lyrics video που έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος Δημήτρης Μακρής, ο οποίος συνεργάζεται μεταξύ άλλων με τους Φοίβο Δεληβοριά και Παύλο Παυλίδη.

Γνωρίστε καλύτερα την Ζαχαρούλα Κληματσάκη

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης.

Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βεάκη και έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους σκηνοθέτες (Ανατόλι Βασίλιεφ, Βασίλης Νικολαΐδης, Ηλίας Καρελλάς κ.ά.) σε σημαντικούς χώρους (Μικρό και Μεγάλο Θέατρο Επιδαύρου, Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής κ.α.).

Έχει σπουδάσει πιάνο και σαξόφωνο και διδάσκει φωνητική, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με καταξιωμένους δασκάλους (Έλλη Πασπαλά, Τζούλη Μασσίνο, Πάνος Δήμας, Μαργαρίτα Συγγενιώτου).

Έχει παρουσιάσει δικές της μουσικές παραστάσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Τριανόν, Ίλιον Plus, Passport, Σφίγγα, Hollywood Stage, Ιανό) καθώς και σε φεστιβάλ στην υπόλοιπη Ελλάδα.

zacharoula_klimatsaki

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά σε μουσική Σπύρου Πρατίλα, στίχους Νίκου Φραγκιουδάκη και ενορχήστρωση Πάρι Περυσινάκη κυκλοφόρησε μέσα από την Antelma Music του Στάθη Δρογώση.

Με τη δισκογραφική εταιρεία Final Touch του Μίλτου Καρατζά έχει κυκλοφορήσει την επανεκτέλεση του τραγουδιού του Απόστολου Καλδάρα «Το καινούριο το αγοράκι μου» και τώρα αποδεικνύει πως δεν σταματά να εξελίσσεται με το τραγούδι της “To δείπνο” που μπορείτε να βρείτε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η Ζαχαρούλα Κληματσακη, έχει εμφανιστεί και τραγουδήσει στην μουσική εκπομπή “Όλοι οι καλοί χωράνε” στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον με παρουσιαστή τον Κώστα Χαρδαβέλα και έχει συνεργαστεί σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις με τους Πάνο Μουζουράκη, Αρετή Κετιμέ, Λουδοβίκο των Ανωγείων,Burger Project και Τάκη Φαραζή.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο της δίσκο σε μουσική παραγωγή του καταξιωμένου Νίκου Αγγλούπα (Μουσικού παραγωγού της Monika,του Κωστη Μαραβέγια) και κυκλοφόρησαν ήδη μαζί το πρώτο τους single με τίτλο “Το δείπνο”.

zacharoula_klimatsaki

Το δείπνο: Στίχοι

Περίμενα καιρό γι’αυτό δεν θα βιαστώ
θα σκύψω χαμηλά με τ’ακροδάχτυλα θ’αρχίσω
στα γόνατα μετά η γλώσσα θα γλιστρά
και όσο θ’ανεβαίνω πιο πολύ δεν θα χορταίνω

Τ’αυτί σου το δεξί το μάγουλο μετά
στα μάτια θα στενάξω μα ευθύς θα προσπεράσω
στα χείλη θα σταθώ που τόσο λαχταρώ
και δεν θα σε προδώσω δυνατά θα τα δαγκώσω

Το δείπνο σαν τελειώσει το κερί σαν λιώσει
οι σάρκες μες τα πιάτα θα’ναι μόνο δυο κομμάτια
δικό σου ή δικό μου η γεύση δεν αλλάζει
θα πιω απ΄το ποτήρι σου και μέσα μου θα γεννηθείς ξανά

Το δειπνο: Συντελεστές

Μουσική: Nick Ottomo Angloupas
Στίχοι: Ζαχαρούλα Κληματσάκη
Ηχογράφηση – Μίξη: Fab Liquid Studio Lyrics
Video – Φωτογράφιση: Δημήτρης Μακρής

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ