Ευχάριστα νέα για ηθοποιό την οποία γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ». Η ίδια αποκάλυψε πως πρόκειται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα να δεις» και στους Τάσο Θεοδώρου και Χάρη Αριστείδου μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα που έρχονται το φετινό καλοκαίρι. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε ως την «σκληρή» συγκρατούμενη της Κατερίνας Γερονικολού, παντρεύεται τον σύντροφό της, Άλεξ Αλεξάνδρου.

Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο και η Έλια Ιωαννίδου δήλωσε: «Θα μου λείπει εκείνη την ημέρα ο πατέρας μου, γιατί έχει φύγει από τη ζωή. Είναι σκληρό για μένα. Και ήταν και ο λόγος που είχα θέματα με τον γάμο, γιατί σκεφτόμουν τη στιγμή που ο πατέρας παραδίδει τη νύφη στον γαμπρό και δε θα είναι εκεί ο δικός μου»!

Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή του Omega στο βίντεο που ακολουθεί.