Ακόμη μια απώλεια μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος αφού Bradley Welsh, γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία Trainspotting 2, ως ο γκάνγκστερ κ.Doyle, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο 42χρονος δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο Εδιμβούργο της Σκωτίας.

Η αστυνομία κλήθηκε στον τόπο του εγκλήματος, στην οδό Τσέστερ στο δυτικό άκρο της πόλης περίπου στις 8μμ. Εκεί βρήκαν τον άτυχο ηθοποιό σοβαρά τραυματισμένο. Λίγα λεπτά αργότερα  ο Bradley πέθανε.

«Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να έχουν έντονη παρουσία στην περιοχή, ώστε να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον κόσμο που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα. Όποιος πιστεύει ότι έχει σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία», λέει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Bradley Welsh έπαιξε στο Trainspotting 2 μαζί με τον Ewan McGregor, τον Ewen Bremner, τον Jonny Lee Miller και τον Robert Carlyle.