Ο Σταμάτης Κωβαίος ήταν καλεσμένος στην «Φωλιά των Κου Κου» μετά την αποχώρησή του από το Masterchef και είπε τα πράγματα έξω από τα δόντια.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον ίδιο, όμως εκείνος ήταν ξεκάθαρος. «Το παιχνίδι ανέβαινε επίπεδο, μέναν κάποιοι στάσιμοι και μέσα στο παιχνίδι, χωρίς να αξίζουν να μείνουν μέσα στο παιχνίδι», δήλωσε ο Σταμάτης Κωβαίος.

Μάλιστα εξήγησε το λόγο που θεώρησε παράλογη την «εμπλοκή» του ονόματός του σε… κλίκα.

«Τρεις μήνες στο σπίτι ήμουν αυτός που τους μαγείρευε, αυτός που τους έλεγε να κάτσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι να φάμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν το όνομά μου σε αυτή την κλίκα. Εγώ προκαλώ όποιον έχει βγει και όποιον θα βγει να μιλήσουμε για αυτή την κλίκα και για εμένα, αλλά να είμαι κι εγώ μπροστά», ανέφερε ο Σταμάτης Κωβαίος.

Μάλιστα, ο Σταμάτης αναφέρθηκε και στην αλλαγή ορισμένων ατόμων μετά από όσα έμαθαν ότι ακούγονται για τους ίδιους από τον κόσμο. «Εγώ δεν άλλαξα από τα σχόλια που ακούσαμε μέσα στο παιχνίδια. Άλλοι αλλάξαν μόλις έμαθαν ότι είναι αρεστοί έξω. Ξεκίνησαν και κράζαν στα κιου άλλα άτομα», αποκάλυψε.

Δείτε όλη του τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.