Xpress it Kalamata | 3 Mαρτίου στον πολυχώρο House By Phaos

Το Xpress it GR πάει Καλαμάτα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’αυτό. Το event που φιλοδοξεί να καινοτομήσει στην ανθρώπινη σύνδεση και επικοινωνία εμπλουτίζοντας τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας ταξιδεύει σε μία ακόμα πόλη της Πελοποννήσου. Στην Καλαμάτα λοιπόν, στο PHAOS στις 3 Μαρτίου στις 18.00, το Xpress it GR μαζί με εσάς θα εκφραστεί και θα μοιραστεί μία εμπειρία χαράς, σοφίας, συγκίνησης και έμπνευσης.

Μα τί είναι το Xpress it?

Το Xpress it GR είναι:
– Mια εκδήλωση προσωπικής ανάπτυξης και έκφρασης με ομιλίες που έχουν θέμα τον άνθρωπο και την εξέλιξη του. Οι άνθρωποι που ανεβαίνουν στη σκηνή να εκφραστούν (είτε σαν ομιλητές, καλλιτέχνες, χορευτές) και το κοινό παρουσιάζονται με το μικρό τους όνομα και δεν επιτρέπεται να πουν οτιδήποτε τους δίνει ταμπέλα, ιδιότητα και τους βάζει σε κατηγορία. Π.χ. Επάγγελμα, οικογενειακή κατάσταση, καταγωγή, θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις. Η εκδήλωση εμπεριέχει το κομμάτι των ομιλιών, δρώμενων, το διαδραστικό κομμάτι (μετά από κάθε ομιλία οπού το κοινό με την ίδια φιλοσοφία παίρνει το λόγο και εκφράζει σκέψεις, συναισθήματα, μπορεί να συμπληρώσει ή και να διαφωνήσει με τον ομιλητή) και το κομμάτι των εκφραστικών παιχνιδιών επί σκηνής (όπου άνθρωποι από το κοινό ανεβαίνουν στην σκηνή).
– Mια διοργάνωση που ξεκίνησε στη Νορβηγία και τώρα πέρνει διαβατήριο Ελληνικό και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.
– Eνα event ανοιχτό για όλους που θέλουν να ακούσουν & να συζητήσουν ιδέες με ανοιχτό μυαλό και κατανόηση.
– Κατάλληλο γι’ αυτούς που μπορούν να αφήσουν μάσκες και προκαταλήψεις στη ντουλάπα
– Και γι’ αυτούς που επιθυμούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι σε μία διοργάνωση διαφορετική από τις άλλες.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποι θα μπορούν να εκφράσουν την αλήθεια τους, να κοινωνικοποιηθούν και να συνδεθούν σε ένα βαθύτερο επίπεδο με τους συναθρώπους τους. Να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον χαράς, σοφίας, κατανόησης της διαφορετικότητας, ισότητας, να περιορίσουμε ως και να εξαλείψουμε τις κοινωνικές διακρίσεις και να βάλουμε το κοινό σε μια διαδικασία να σκεφτεί, να προβληματιστεί και να εκφραστεί χωρίς να επηρεαστεί από την επίκληση της αυθεντίας. Στο Xpress it GR εστιάζουμε στο να συνδέσουμε διαφορετικούς ανθρώπους, χωρίς να τους βάζουμε ταμπέλες και σε κουτάκια. Επίσης πιστεύουμε πως όλοι αξίζουν το δικαίωμα της δημόσιαςέκφρασης των σκέψεων τους αν και εφόσον το επιθυμούν ανεξάρτητα ποιο είναι το background τους.

Μπορείτε να μας δείτε στο: https://www.youtube.com/channel/UCt2rX5B_dPsLdcHZPH5OwOg

Για περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.facebook.com/xpressitGREECE/

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ