Το “Μy Greece” και η Δέσποινα Βανδή αυτή την Κυριακή έρχονται Καλαμάτα

Αυτή την Κυριακή το «My Greece», η ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή έχει αέρα Καλαμάτας, καθώς η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια πλέον και το επιτελείο της ταξίδεψαν στην πόλη μας και μας ξεναγεί στην όμορφη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, στην σκιά του επιβλητικού Ταΰγετου και στην αγκαλιά του Μεσσηνιακού κόλπου.

Μέσα από την κάμερα της εκπομπής θα δούμε να εναλλάσονται μπροστά στα μάτια μας πλάνα από την πόλη με τα ιστορικά κτίρια, τα μνημεία, το πάρκο Σιδηροδρόμων και την μοναδική παραλία έκτασης 5 χιλιομέτρων. Η περιήγηση θα συνεχιστεί στους περίφημους ελαιώνες της ευρύτερης περιοχής, όπου η Δέσποινα θα δοκιμάσει το εξαιρετικό και πασίγνωστο ελαιόλαδο που παράγεται στην περιοχή.

Επίσης θα ξεναγηθούμε στα περίχωρα της πόλης, στην όμορφη ύπαιθρο με το πράσινο και τα μικρά χωριουδάκια και θα ακούσουμε τις ιστορίες, τους μύθους και τις παραδόσεις από το στόμα των μεγαλύτερων κατοίκων.

Συνταξιδιώτης  της Δέσποινας Βανδή, ο αγαπημένος σέφ Βαγγέλης Δρίσκας, ο οποίος θα αποκαλύψει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της περιοχής και την μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Στις πανέμορφες Κιτριές ο Βαγγέλης και η Δέσπποινα θα μαγειρέψουν πλάι στο κύμα θαλασσινά και θα μοιραστούν ιστορίες με τους ντόπιους.

Όπως κάθε επεισόδιο του “Μy Greece” , έτσι και αυτό θα είναι γεμάτο με ζεστούς φιλόξενους ανθρώπους, τις ιστορίες τους και στρωμένα τραπέζια με τοπικές λιχουδιές. Ένα ταξιδιωτικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό στην Ελλάδα, με τη Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι & συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ