
Φτιάχνουμε ντοματόρυζο με σουπιά στο μελάνι της
Ο Ηλίας Μπαλάσκας έχει ανανεώσει όμορφα το μενού της όμορφης και πολύ φιλόξενης ταβέρνας Θαλασσινός – μιας από τις πιο αγαπημένες των νοτίων προαστίων. Ανάμεσα στις σπεσιαλιτέ που χαίρεται κανείς στα τραπέζια της βρίσκονται η σουπιά σαγανάκι με ντοματίνια κονφί και φινόκιο, το χταπόδι με πουρέ γλυκοπατάτας κι αυτό το ιδιαίτερο θαλασσινό ντοματόριζο που μπορείτε κάλλιστα τώρα που διανύουμε τη Σαρακοστή (και όχι μόνο) να το φτιάξετε και στο σπίτι.
Διαβάστε τη συνταγή στο Ethnos.gr