
Τάμτα: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στη Eurovision
O χρόνος για την μεγάλη βραδιά της Eurovision έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού, είναι η Τάμτα.
Η τραγουδίστρια που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, έχει ξεκινήσει εντατικές πρόβες για την εμφάνισή της. Η ίδια θα ερμηνεύσει το τραγούδι Replay. Την επιμέλεια της σκηνικής της παρουσίας, έχει αναλάβει η κορυφαία χορογράφος από την Σουηδία, Sacha Jean Baptiste ενώ στην ομάδα έχει προστεθεί και η δημοφιλής Αμερικάνα χορεύτρια/χορογράφος Chali Jennings, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.
Λεπτομέρειες για τα όσα θα δούμε από την Τάμτα πάνω στη σκηνή έδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης στην «Φωλιά των Κου-Κου».
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι θα πλαισιώνεται από τέσσερις άνδρες χορευτές με καταγωγή από την Σουηδία και θα έχει και έναν άνθρωπο στα φωνητικά, ενώ πιο πολύ βάση θα δοθεί στα οπτικά εφέ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφος η Κύπρος θέλει να αξιοποιήσει όλα τα μέσα που μπορεί να προσφέρει το Ισραήλ και για να παρουσιαστεί το τραγούδι σαν τηλεοπτικό show.
Δείτε το απόσπασμα