Την 25η Μαρτίου οι περισσότεροι από εμάς ανυπομονούμε να φάμε το παραδοσιακό φαγητό της ημέρας που είναι ο τηγανητός μπακαλιάρος. Ο πετυχημένος σεφ Λευτέρης Σουλτάτος μέσω μιας σειράς από Insta Stories, μοιράστηκε με τους followers του τη συνταγή αλλά και τα μυστικά του για να βγει ο μπακαλιάρος σας πεντανόστιμος!

Υλικά για το κουρκούτι:

Ένα κουτάκι μπύρας
Ένα ποτηράκι ελαιόλαδο
2 αβγά
150 γρ αλεύρι ή καλαμποκάλευρο
Ένα σακουλάκι baking powder
Αλάτι
Πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση σε φωτογραφίες παρακάτω:










Εάν δεν θέλετε να συνοδέψετε το ψάρι σας με σκορδαλιά ο σεφ προτείνει σαλάτα παντζάρι.

Υλικά για την σαλάτα παντζάρι:

Παντζάρια
Πράσινο μήλο
Λευκό μπαλσάμικο ή κάποιο άλλο ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Καλή απόλαυση!