
Ο Λευτέρης Σουλτάτος μας δίνει την ωραιότερη συνταγή για μπακαλιάρο τηγανιτό
Την 25η Μαρτίου οι περισσότεροι από εμάς ανυπομονούμε να φάμε το παραδοσιακό φαγητό της ημέρας που είναι ο τηγανητός μπακαλιάρος. Ο πετυχημένος σεφ Λευτέρης Σουλτάτος μέσω μιας σειράς από Insta Stories, μοιράστηκε με τους followers του τη συνταγή αλλά και τα μυστικά του για να βγει ο μπακαλιάρος σας πεντανόστιμος!
Υλικά για το κουρκούτι:
Ένα κουτάκι μπύρας
Ένα ποτηράκι ελαιόλαδο
2 αβγά
150 γρ αλεύρι ή καλαμποκάλευρο
Ένα σακουλάκι baking powder
Αλάτι
Πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση σε φωτογραφίες παρακάτω:
Εάν δεν θέλετε να συνοδέψετε το ψάρι σας με σκορδαλιά ο σεφ προτείνει σαλάτα παντζάρι.
Υλικά για την σαλάτα παντζάρι:
Παντζάρια
Πράσινο μήλο
Λευκό μπαλσάμικο ή κάποιο άλλο ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Καλή απόλαυση!