Νέες συμμετοχές φορέων στη φετινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου τη Δευτέρα στην Καλαμάτα

Όπως έγινε γνωστό από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου τη Δευτέρα στην Καλαμάτα θα λάβουν μέρος ύστερα από αίτησή τους, που έλαβε χώρα μετά την έκδοση του προγράμματος,  ο Σύλλογος Μικρασιατών Καλαμάτας, καθώς και Φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (για πρώτη φορά) .

Επίσης, στις εκδηλώσεις για την Επέτειο της  25ης Μαρτίου 1821, που θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και τη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας. Τον πρόεδρο της ΝΔ όπως έγινε γνωστό θα εκπροσωπήσει ο τέως υφυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος. Όπως επίσης έγινε γνωστό την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φ. Γεννηματά θα εκπροσωπήσει ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου.

Επίσης, στη φετινή παρέλαση θα λάβει μέρος για πρώτη φορά ο παιδικός σταθμός “Παπαδοπούλειο” . Να σημειωθεί πως τα νήπια θα συνοδεύονται με τουλάχιστον τρεις συνοδούς, ενώ θα είναι ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ