Με αναφορές στο πρόβλημα υγείας του και… δύναμη συνεχίζει ο Θανάσης Βασιλόπουλος στην Καλαμάτα!

ΔΥΝΑΤΑ, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος παρουσίασε χθες μαζί με τα γραφεία του συνδυασμού του, τα οποία όπως είπε στήθηκαν με μεράκι, όρεξη και με τη συνδρομή των υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού, μερικούς ακόμη νέους υποψηφίους, ενώ μίλησε και για την κατάστασή του.

«Πρόκειται για μια πάρεση προσωπικού νεύρου, ψύξη δηλαδή, η οποία με ταλαιπώρησε και με ταλαιπωρεί, αλλά σίγουρα, δεν είναι ικανή να ανακόψει την πορεία που έχουμε χαράξει ως συνδυασμός. Όπως βλέπεται και εσείς οι ίδιοι, είμαι παρών και με την ίδια αγωνιστική διάθεση συνεχίζω με τους συνεργάτες μου, τν μάχη που θα μας οδηγήσει στη νίκη στις εκλογές σε 74 ημέρες από σήμερα», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος παρουσίασε 4 νέους υποψηφίους και τους υπευθύνους σε συγκεκριμένους τομείς, του συνδυασμού.

ΟΙ 4 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΜΕΩΝ
Υποψήφιοι λοιπόν με την «Δημιουργική πρωτοβουλία», είναι η φιλόλογος Λιάνα Αντωνοπούλου – Πλάγου, η αισθητικός Κωνσταντίνα Πολυμενέα, ο δρομέας Υγείας Μεσσηνίας, ελεύθερος επαγγελματίας Παναγιώτης Τομαράς και ο δημοτικός υπάλληλος, πρώην μέλος Δ.Σ. ΦΑΡΙΣ, γραμματέας Β’ και μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Λακεδαιμινίων και Λακώνων Μεσσηνίας «Ο Λεωνίδας», Γιάννης Κανελλόπουλος. «Ένας συνδυασμός για να μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα πρέπει να έχει μια δυναμική δομή», συμπλήρωσε ο Θανάσης Βασιλόπουλος, τονίζοντας ανακοινώνοντας τους υπευθύνους των τομέων.
Υπεύθυνος Νομικών Θεμάτων, είναι ο Γιώργος Φερετζάκης, Οικονομικών, ο Γιώργος Φάββας, Στρατηγικού σχεδιασμού, ο Σαράντος Μαρινάκης, Προγράμματος, ο Νίκος Μπασακίδης και προεκλογικής καμπάνιας, ο Δημήτρης Δημόπουλος, όλοι με εμπειρία και σημαντική παρουσία στην παρούσα Δημοτική Αρχή Νίκα.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ