Β. Τζαμουράνης: Οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις ως υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν σήμερα Κυριακή, στη μονή Μαρδακίου στη Νέδουσα για την έναρξη της Επανάστασης του 1821, παρευρέθηκε το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του.

  • Χθες Σάββατο, ο Β. Τζαμουράνης, μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του Ανδρέα Καραγάννη, Θόδωρο Σταυριανόπουλο, Νικήτα Βαρελά, Φώτη Παναγιωτόπουλο και Θόδωρο Μαραβέλια, παρευρέθηκαν, το πρωί στα Αρφαρά, στη θεία λειτουργία που τελέστηκε με την αφορμή της γιορτής των Αγίων Θεοδώρων και στη συνέχεια είχαν συνάντηση, στο Πνευματικό Κέντρο Αρφαρών, με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κ. Φέστα, με τον οποίον συζήτησαν θέματα που αφορούν την περιοχή.
  • Το απόγευμα του Σαββάτου, εξ άλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, παρακολούθησε στο ξενοδοχείο “Rex” την εκδήλωση “Αγορά εργασίας και 4η βιομηχανική επανάσταση”, στην οποία συμμετείχε ως εισηγητής το μέλος του συνδυασμού Φώτης Παναγιωτόπουλος.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου, ο Β. Τζαμουράνης παρακολούθησε την πρεμιέρα του έργου “Εμφύλια Έπη” στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, “ένα έργο που συνιστώ να το δουν όλοι” όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ