Στην Μαρία Οικονομάκου με βολές κατά Νίκα η «Ελληνική Δράση»!

ΜΕ… ΚΑΤΙ από Νίτσε, αναφορές στον εθνικό μας… ήρωα, τον Καραγκιόζη, βολές κατά Νίκα και εγκώμια στην Μαρία Οικονομάκου την οποία χαρακτήρισε «αντράκι», ο  δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Ελληνικής Δράσης για τον Δήμο Καλαμάτας», Γιώργος Δημητρούλιας, έσκασε… χθες την «βόμβα» της μη καθόδου του ως υποψήφιος δήμαρχος.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Σκληρός στις εκφράσεις του ο κ. Δημητρούλιας, ξεκινά με τη γνωστή φράση του Γερμανού φιλοσόφου Φρίντριχ Νίτσε «Όσο πιο ψηλά πετάμε, τόσο πιο μικροί φαινόμαστε σ’ αυτούς που δεν μπορούν να πετάξουν» και συνεχίζει με το ωραίο και όχι ασθενές φύλο και τα πολιτικά… καρναβάλια, όπως τα χαρακτήρισε!

«Την περασμένη Παρασκευή 8 Μαρτίου που γιόρταζε το ωραίο φύλο, οι γυναίκες, αυτήν την όμορφη ημέρα αποφασίσαμε αφενός να παρουσιάσουμε τους ξένους καλεσμένους μας και αφετέρου να πούμε κάποια πράγματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση επειδή όλοι εσχάτως ασχολούνται με αυτό το ζήτημα. Άρχιζε και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού που πάει ταιριαστά με τα πολιτικά καρναβάλια που εκτυλίσσονται εφέτος στην πόλη της Καλαμάτας.

Η «Ελληνική Δράση», στην οποία συμμετέχω ενεργά και την εκπροσωπώ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, έχει συγκεκριμένες αξίες και Αρχές που προκύπτουν από την Πατρίδα, τα Εθνικά Ιδανικά και την Ελληνορθόδοξη Πίστη και βάσει αυτών αντιστέκεται στον εθνομηδενισμό και την παγκοσμιοποίηση με ποικίλες πολιτικές ενέργειες όλο το χρόνο και όχι μόνο  μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο», επισημαίνει ο Γιώργος Δημητρούλιας, τονίζοντας πως η «Ελληνική Δράση» συμμετέχει ενεργά στα ευρωπαϊκά ζητήματα. «Την προηγούμενη εβδομάδα η “Ελληνική Δράση” παρουσίασε το βιβλίο του ευρωβουλευτή Udo Voigt με τίτλο «Για την Ελευθερία των Εθνών» στο οποίο περιγράφεται ο αγώνας των Ευρωπαίων εθνικιστών που εκπροσωπούν τα Έθνη τους κόντρα στις ελίτ των Βρυξελλών που θέλουν να φτιάξουν μια Ευρώπη στα πρότυπα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Την επόμενη ημέρα εδόθη συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της Καλαμάτας παρουσία του ευρωβουλευτή Udo Voigt  και του προέδρου του ιδρύματος «Europa Terra Nostra» Dan Erikson από την Σουηδία το οποίο συνεδρίασε με όλα τα μέλη του την επομένη σε κεντρική αίθουσα της Καλαμάτας», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Δημητρούλιας της “Ελληνικής Δράσης” που επικεντρώνεται στα της Αυτοδιοίκησης. «Τι είναι αυτό που μας διαχωρίζει από όλες τις άλλες πολιτικές ιδεολογίες; Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα είναι γιατί το Γένος μας χαρακτηρίζεται από ατομικισμό σε παροξυσμό. Αυτό που μας διαχωρίζει από του άλλους είναι η ομαδικότητα έναντι του ατομισμού. Η υπεροχή της Κοινότητας έναντι του ατόμου. Ο Αριστοτέλης μας λέει ότι όποιος ζει μόνος του θα πρέπει να είναι θεός ή κτήνος! Η «Ελληνική Δράση» αγωνίζεται με αυτόν τον γνώμονα, συλλογικά, παίρνοντας κατά περίπτωση ποικίλες μορφές και αυτό το πραγματοποιεί περισσότερο από τρεις δεκαετίες στην πόλη της Καλαμάτας», τονίζει ο κ. Δημητρούλιας, που συνεχίζει με καυστικό λόγο και σκληρή γλώσσα.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ, «ΑΦΕΝΤΙΚΑ» ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

«Η «Ελληνική Δράση για τον Δήμο Καλαμάτας» στα 4,5 περίπου χρόνια της παρουσίας της στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας εξέτασε όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου και πρότεινε λύσεις. Είναι καιρός να εφαρμοστούν και γι’ αυτόν τον λόγο θα επιδιώξουμε, όπως δηλώσαμε στην συνέντευξη Τύπου, όχι μόνο να είμαστε πολιτικά παρόντες αλλά και να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις γι’ αυτό. Η «Ελληνική Δράση» δεν μπορεί να συνταχθεί και να συμμαχήσει με τους εθνομηδενιστές της χαβιαροαριστεράς με τα πολιτικά τους super market, ούτε με τις μούμιες του αμερικανοκίνητου μπολσεβικισμού, αλλά και ούτε με τους συνεχιστές της πολιτικής του Λουδοβίκου κυρίου Νίκα δηλαδή των «φιλελεύτ» ομοϊδεατών του μεγαλοκαρχαρία Σόρος. Τους υπολοίπους υποψηφίους δεν θα μπω καν  στον κόπο να τους αναφέρω, τους μόνους που σκέφτομαι είναι τους ταλαίπωρους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους τους, που θα τρέχουν να μαζέψουν σταυρούς προκειμένου το πολιτικό αφεντικό τους, δηλαδή ο επικεφαλής, να γίνει δημοτικός σύμβουλος και να αρχίσει τα παζάρια με τον επόμενο δήμαρχο», επεσήμανε ο Γιώργος Δημητρούλιας, εξηγώντας γιατί τάσσεται στο πλευρό της Μαρίας Οικονομάκου.

ΤΑ… ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο… ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΟΡΑΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ «ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ» ΥΠΟΨΗΦΙΟ

«Μετά, λοιπόν, από μπόλικη σκέψη αποφασίσαμε ότι πρέπει να συνταχθούμε με τον συνδυασμό της κυρίας Μαρίας Οικονομάκου «Καλαμάτα Ξεκινάμε» γιατί όχι μόνο έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πλειοψηφήσει, αλλά και γιατί, αν και γυναίκα, φοράει  παντελόνια, γιατί ήταν η μοναδική σύμβουλος της συμπολίτευσης που όρθωσε πολιτικό ανάστημα στην παντοκρατορία του Λουδοβίκου κυρίου Νίκα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έχει πυγμή και θέληση, αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει τους συνδημότες μας που βρίσκονται σε ανάγκη και δεν έχει ανάγκη να εισοδεύσει από το δημοτικό ταμείο. Τώρα αν κάποιοι είδαν οράματα ότι θα λάβω μέρος σε αυτό το πολιτικό καραγκιοζιλίκι σαν ένας ακόμη υποψήφιος σωτήρας, ευτυχώς, που υπάρχει το διαδίκτυο με στιγμιότυπα της συνέντευξης Τύπου που δείχνει το αντίθετο», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Ελληνικής Δράσης για τον Δήμο Καλαμάτας» Γιώργος Δημητρούλιας.

πηγή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα