Βιβλιοδρομία στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Βιβλιοδρομία με τίτλο  “Τα βιβλία είναι δρόμοι και εμείς Βιβλιοδρόμοι” οργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά προσκαλώντας όλους εμάς να διανύσουμε δρόμους γεμάτους συναισθήματα και ταξίδια.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10.00 τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά προσκαλούν όλους  τους μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Μεσσηνίας να λάβουν μέρος στη γιορτή βιβλίου, που οργανώνουν. Την ημέρα εκείνη οι Βιβλιοδρόμοι θα παίξουν επιτραπέζια και επιδαπέδια παιχνίδια, θα διαγωνιστούν στα βιβλία που έχουν επιλέξει και θα γνωρίσουν ανθρώπους που αγαπούν το βιβλίο.  Συγκεκριμένα καλεσμένοι στην εκδήλωση θα είναι οι συγγραφείς Δήμητρα Φώτου και Κατερίνα Τσίτσα.

Η Δήμητρα Φώτου γεννήθηκε στον Βόλο πριν από… λίγα χρόνια. Σπούδασε Αθλητικές Επιστήμες στην Κομοτηνή και ασχολήθηκε με την προετοιμασία αθλητών στο τένις και στο μπάντμιντον. Η αγάπη της για τα μικρά παιδιά την ενέπνευσε να γράψει παιδικές ιστορίες. Γράφει σε περιοδικά και εργάζεται ως εκπαιδευτικός, ενώ από το 1998 έως σήμερα είναι, επίσης, διευθύντρια Ατομικής και Οικογενειακής Υπεροχής του τμήματος Πρόμαχος Αθηνά, Θ. Π. της ΑΧΕΠΑ. Όπως αναφέρει: “Όνειρο μου είναι… να πετάξω με αερόστατο στις γειτονιές σας,  για να γράφω τις δικές σας ιστορίες”.

 

Η Κατερίνα Τσίτσα είναι πτυχιούχος πιάνου, απόφοιτος του Τ.Μ.Σ του Ιονίου Πανεπιστημίου. Είναι καθηγήτρια μουσικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Με τους Βιβλιοδρόμους του Νηπιαγωγείου, των Α’ και Β’ τάξεων θα ταξιδέψουν στα «Μουσικά παραμύθια» που περιστρέφονται γύρω από τη φιλία, τη διαφορετικότητα, την οικολογία, τον φόβο, την ομαδικότητα, τη δημιουργία και την επίτευξη στόχων – μια θεματολογία πάντα επίκαιρη και πρόσφορη για συζήτηση σε αυτές τις ηλικίες.

     

Μια αναγνωστική εμψύχωση θα παρακολουθήσουν οι Βιβλιοδρόμοι των Γ ́, Δ ́ και Ε ́ τάξεων από τις εμψυχώτριες Χριστίνα Δίμιζα και Γιώτα Κωνσταντινέα. Μια ιστορία που θα τους ταξιδέψει μακριά και ψηλά. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσης και κίνησης περιμένει τους μεγάλους Βιβλιοδρόμους της Στ ́τάξης. Για να κερδίσεις πρέπει να γνωρίζεις!

     

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Πουλοπούλου Γεωργία, υπεύθυνοι για τις Βιβλιοδρομίες στα τηλέφωνα  (27210) 92022 και 92122 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ